📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Czy zamysłem tej zabawy było wpojenie w smarkach patologicznej niechęci wzięcia prezentu od obcego? Bo jak widzę się udało. Zajebisty przykład jak prostymi środkami można dobrze odchować młode,
MarGunio napisał/a:
co ja kurwa zobaczyłem, o chuj chodzi ?
Potem się dziwisz , że twój stary puka ci żonę bo ty wiecznie nie wiesz o co chodzi
U nas można by wprowadzic takie zajęcia edukacyjne z gościem w koloratce który daje czekoladę
W Polsce na drugi dzień przedszkole otoczone przez ABW, panie nauczycielki leżą na glebie z kajdanami na nadgarstkach, dyrektorka w pokoju patrzy jak policja trzepie wszystkie papiery, rodzice sądzą się o miliony zł odszkodowania, dzienniki lewicowe pieją z zachwytu, prawicowe pewnie też.
Erqti napisał/a:
Czy zamysłem tej zabawy było wpojenie w smarkach patologicznej niechęci wzięcia prezentu od obcego? Bo jak widzę się udało. Zajebisty przykład jak prostymi środkami można dobrze odchować młode,
w sumie chciałem się przypierdolić ale przecztałem do konca i jednak spoko
Jak widać to przynosi jednak efekty. Kilka takich zajęć i gówniaki lepiej przyswoją wiedzę na temat zachowania wobec obcych niż po zwykłych pogadankach
Ale fakt faktem porwania dzieci w Chinach tonprawdziwa plaga. Robią co mogą.
Erqti napisał/a:
Tak, w azjatyckich krajach takie lekcje to norma, tak samo jak lekcje dobrego wychowania, ustępowania miejsca, sprzątania po sobie, itd.
Bardzo fajne to mają akurat, a nóż jakieś dziecko uniknie bycia ofiarą pedofila w tym wypadku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów