📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wiedziałem! Smerfetka daje na prawo i lewo, no wreszcie ktoś potwierdził moją teorię z dzieciństwa!
Tak to jest jak się smerfuje na prawo i lewo
jeszcze był wioskowy cwel smerf Laluś i taka mała Sasetka.
Przecie to Gargamel nie Smerfetka, macie halucynacje z niedożywienia.
Nie zapominajmy, że Pracuś kiedyś zrobił sobie mechaniczną Smerfetkę zboczuch jeden
Bo Smerfetka w tym celu została stworzona To Gargamel ją stworzył i początkowo miała czarne włosy, jej zadaniem było ogłupić Smerfów i przyprowadzić do Gargamela, ale Smerfy ją "podrasowały" i naprostowały (z tego komiksu dowiadujemy się jak ), a ze względu że stała się "dobrym" Smerfem zmienił jej się kolor włosów na blond... ah te zbiegi okoliczności
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów