📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
A ta typiara jeszcze drzwi zamknęła żeby przypadkiem nikt nie spierdolił
Papież69 napisał/a:
A ta typiara jeszcze drzwi zamknęła żeby przypadkiem nikt nie spierdolił
No ja bym tam nie chciał od razu spierdalać w kierunku typów z giwerami, które nie strzelają ślepakami.
Dostała strzał w skroń i zyje ..... Czy to takie ostatnie chwile życia i podrygi ... Czy kurwa może nie wie że właśnie umarła
silwerbalk napisał/a:
Dostała strzał w skroń i zyje ..... Czy to takie ostatnie chwile życia i podrygi ... Czy kurwa może nie wie że właśnie umarła
strzelałeś kiedyś? masz świadomość jaki to jest huk?
@up! Też myślałem, że to do niej strzelali.. A w następnym ujęciu widać, że kierowca oberwał, a ona pewnie rozjebany bębenek słuchowy od wystrzału przy uchu tylko.
to tylko taki znak na odjazd, coś jak gwizdek konduktora przy odjeździe pociągu.
Nic nie dostała leszczu. Za to kierowca wyłapał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów