18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
Komunistyczny
krakowiak69 • 2014-03-29, 13:35
Podczas wizyty prezydent USA zwiedza z Gierkiem Zakopane.
Nagle słyszą krzyk i płacz kobiety.
Patrzą a gazda za chałupą leje żonę.
Prezydent pyta go dlaczego tak się znęca nad kobietą.
Gazda mówi:
- Chciała mieć fiata - kupiłem. Chciała mercedesa - kupiłem. Ale
teraz jej się helikopterem zachciało latać. Nie kupię, bo tu góry i
jeszcze mi się baba zabije!
Prezydent pokiwał ze zrozumieniem, ale Gierek wziął gazdę na stronę i pyta:
- Gazdo, a tak naprawdę o co poszło?
- Przeca nie powim obcemu, że mi bździągwa bony na cukier zgubiła...
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ulifont 2014-03-29, 18:02 11
No to do dzieła JesusChrystus vs prawica
Zgłoś
angeloparty 2014-03-29, 18:45 9
@up

miło zobaczyć jakiś temat bez jego wypocin
Zgłoś
maddog77 2014-03-29, 18:52 1
Nie bony a kartki...oj nie urodziliśmy się w poprzednim systemie.
Zgłoś
m................t 2014-03-29, 19:20
To takie prawdziwe, że nie wiem czy się śmiać, czy płakać
Zgłoś
Pan_Generał 2014-03-29, 19:25 9
Gdybyście ignorowali tego trolla, to by usunął konto po kilku dniach. Ale jak widać niektórzy mają takie smutne życie, że wdają się w dyskusje z trollami Powodzenia życzę tępaki.
Zgłoś
Sadijan 2014-03-29, 20:27
Jestem taki stary, że doskonale pamiętam te czasy. Łezka się w oku zakręciła.
Zgłoś
Lithar 2014-03-29, 23:48
Lewaki porządzą jeszcze kilkanaście lat i kartki wrócą, nic tylko się cieszyć i dalej głosować na PO, PiS, PSL, SLD no i oczywiście Palikota!
Zgłoś
maniiiek 2014-03-30, 10:10 1
@up aleście posrani.... Jakiś pajac wam na YT naopowiadał o mitycznych lewakach a wy jak pelikany każdą pierdołę łykacie.... Chcecie zmian na lepsze? To kurwa zaproponujcie takie, które będą na rękę większości a nie kilku osobom i to q dodatku nawet nie wam....Pieprzony fanatyzm to najgorsze co może się dziać w polityce! Za pieprzonymi fanatykami nikt nie pójdzie, Korwin was oszukał. Jakbyście mieli trochę rozumu i mniej ciasne rozumy już dawno byłyby zmiany na lepsze. Ale zamiast pociągnąć miliony do zmian, prowadzić Polskę do lepszej przyszłości długą i ciężką drogą wy krzyczycie o natychniastowe zmiany.... I zamiast silnej prawicy mamy bandę obesrańców, z której normalni ludzie, nie nie lewacy a normali ludzie się śmieją. A to wszystko dzięki Korwinowi, który tak "gardzi" lewakami, że oddaje im od kilkunastu lat przysługę. Nawet się zastanawiam czasem czy nie jest to kontrolowana opozycja, jak w "Rok 1984".
Zgłoś
angeloparty 2014-03-30, 13:16
@up

ale właśnie nie o to chodzi ze ma się podobać większości, bo w społeczeństwie wiecej jest idiotów, i im się wydaje ze to jest lepsze a tak naprawde nie jest, widać że jesteś prodemokratom który uważa że powinna większość rządzić, tego o youtubie nie rozumiem, zmiany na lepsze głosując na co ? od ładnych kilku lat nic sie na lepsze nie zmienia więc własnie pora coś zmienić ?
Zgłoś
Hlin 2014-03-30, 14:12
Bździągwa <3 Piękne słowo dla obcokrajowca.
Zgłoś
maniiiek 2014-03-30, 14:21 3
@up hasełko "większość to idioci" to ulubione hasło idiotów. Mówią wam "wy jesteście mądrzy, elita, reszta to durnie" a wy idioci każde słowo łykacie... Dlatego tak łatwo wami nanipulować. Ale dobra załużmy, że masz rację: i co? jak władzę takie korwinie scierwa zdobędą bez większości, którą tak gardzicie? Xo usranej śmierci będziecie pieprzyć, że jest źle, od czasu do czasu drzewko wyrwiecie i tyle. Bo jesteście zbyt durni aby iść na kompromis i coś tu kurwa ruszyć. Jedyne co potraficie robić to szopki odwalać miękkie fiutki.
Zgłoś
ulifont 2014-03-30, 19:50 1
maniiiek
Do nich to nie dochodzi, zrozum. Jak wygra wybory i kraj popadnie w ruinę to zwali winę na poprzedników i niewidzialnych lewaków.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem