Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten internacjonał na długo zapamiętają.
Jak to kurwa możliwe, że rada miasta może sobie dowolnie przegłosować zniszczenie jakiegokolwiek pomnika. Czy on lewacki, papieski, ładny, brzydki, komunistyczny. Przyjdzie potem kolejna rada miasta i sobie zniszczy kolejne pomniki?
Rozumiem piętnowanie komunizmu, nazizmu. Doskonale do tego można wykorzystać takie pomniki. Wspomnieć, że jest on symbolem czegoś złego/niewłaściwego.
Teraz zniszczymy komunistyczne, potem co... W pewnych miastach większość będą stanowić muzułmanie i kasować wszystko co chrześcijańskie? A u nas na wschodzie - będą prędzej czy później obszary, gdzie większość w radzie miasta będą stanowić imigranci. Chcemy, aby kasowali nasze pomniki? Jeśli nie, to tego kurwa nie róbmy.
Nie jego wina, że nic nie potrafił, nie chciał się uczyć i pracy w Polsce nie znalazł a potem spierdolił na zmywak w UK i teraz swoje frustracje wyładowuje w necie.
Nie no żarcik... wiadomo, że jego wina i jego rodziców.
Skąd wiem, że zapierdala w Anglii?
Zdradził się w jednym temacie ( sadistic.pl/post/4987935.htm?highlight=charity4987935 ) tekstem:
@up
To nie puszka na napiwki, w UK tego typu pojemniki służą do zbierania datków na rozmaite "charity".
Żaden Polak mieszkający w Polsce nie powiedziałby tego z angielskim słowem.
Widać już tutaj, że ów osobnik ma tak ograniczony słownik, że nawet nie zna polskiego odpowiednika tego słowa.
Teraz już wszyscy wiemy skąd ta jego nieustanna frustracja i żal do naszego kraju. My sobie żyjemy tutaj normalnie, mamy pracę, rodziny, dzieci a on zapierdala za tysiąc funtów miesięcznie czyszcząc kible po brytolach i mieszka w kilka osób w jakiejś ruderze żyjąc z dnia na dzień.
W sumie tez bym się wkurwił na jego miejscu z takim przykrym życiem.
Chuj. Naprawdę go rozumiem! To tak jakbyś był czarną owcą w rodzinie i nikt ciebie nie kochał więc musiałbyś spierdalać z własnego domu aby się z ciebie nie śmiali i wolisz sprzątać obce gówna niż znosić ciągłe jebanie, że do szkoły się nie chciało chodzić i jedyne co potrafisz to opierdalać latrynę.
Kurwa ziomek... Jak ja ciebie rozumiem teraz!
Nie chce pierdolić głupot, ale arabowie nie niszczyli starożytnych pomników tylko oszpecali. W tej materii dobrze objaśnił to Cejrowski w Boso przez świat. Ucinali rękę pomnikowi i zostawiali, piramidy oszpecili ale zostawili. Lewactwo doprowadzi do 1984 i będziemy mieli tu niezły burdel. Dla nich są ważniejsze żuczki i dęby bartki miast ludzi i naszej wspaniałej historii.
Teraz zniszczymy komunistyczne, potem co... W pewnych miastach większość będą stanowić muzułmanie i kasować wszystko co chrześcijańskie? A u nas na wschodzie - będą prędzej czy później obszary, gdzie większość w radzie miasta będą stanowić imigranci. Chcemy, aby kasowali nasze pomniki? Jeśli nie, to tego kurwa nie róbmy.
za pocisk po tej kutwie zawsze browar i to zimny
Baskijska, bo tam zniszono ten pomnik, wszyscy już szczekają ale nie, kurwa, doczytają co i dlaczego. Krzyż wzniesiony przez Franko dla upamiętnienia swych towarzyszy. I teraz se tam pocytać o Franko możecie. Trochę jak u nas z komuną, jedni go kochają inni nienawidzą. A tu i tam w całej Hiszpanii do dziś znajduje się mogiły pomorodowanych przez jego wesołą kompanię i miliony nie wiedzą co stało się z ich krewnymi. Choć pewnie byłby idolem sadoli bo miał uraz do pedalstwa i mocno ich trzebił a przynajmniej uprzykrzał życie.
Mnie dziwi, że ten pomnik zburzyli dopiero teraz. Gdzie jak gdzie, ale w Baskonii bardzo nie lubią Hiszpanów, a reżim Franco cieszy się tam jak najgorszą opinią.
Po skończonych negocjacjach, Adolf był tak wściekły, że jak mówił "wolałby mieć wyrwane trzy zęby (bez znieczulenia) niż jeszcze raz negocjować z gen. Franco".
To było coś w stylu.
H: przyłączcie się do nas.
F: Bardzo chętnie.
Ale nie mamy samolotów.
Dajcie nam ze 2000 i przeszkolcie pilotów.
H:???
F: i z 3000 czołgów.
H:???
F: i ze 200 tys karabinów
Itd. Itp, aż Hitler sam się wycofał.
Nie wiem czy to, co napisałeś było prawdą. Na pewno prawdą była wcześniejsza pomoc Hitlera dla faszystowskiego reżimu gen. Franco. Nawiązując do tego tematu - Luftwaffe przeprowadziła bombardowanie baskijskiego miasta Gernika (Guernica), praktycznie zrównując je z ziemią. Franco cieszył się z rzezi cywilów poczynionej cudzymi rękami, Hitler miał swego rodzaju poligon doświadczalny przed późniejszymi nalotami na Polskę.
P.S. Mnie naprawdę dziwi, że ten jebany pomnik tak długo się tam ostał.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów