📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
No to nawet nie oglądam. Bo wiem co będzie, facet (pewnie najebany) śpi a koń sam ciągnie, bez żadnego sterowania woźnicy. Oto przykład jak można spierdolić filmik samym opisem. Inna sprawa, że takie akcje na wioskach to przynajmniej kiedyś chleb powszedni. Stare, znane, oklepane jak szynka przed wędzeniem.
Koń to takie zajebiste zwierze że do domu zawsze sam trafi i nie trzeba nim kierować
Konie już od czasów przedhistorycznych są standardowo wyposażone w komputer pokładowy z opcjonalnym zapamiętywaniem trasy.
Konie to zajebiste zwierzęta i aż mnie kurwica strzela, gdy widzę jak czasami są traktowane. Mój ś.p. dziadek za młodu miał kilka koni i jakiś tam wóz. Pewnego razu, kilkanaście km od domu wypierdolił się z tego wozu i nieprzytomny wylądował w głębokim rowie na jakimś totalnym wywijewie. Koń spanikowany zerwał się z mocowania i przybiegł do domu te kilkanaście kilometrów wyraźnie przestraszony. Dał znać domownikom, że coś się stało i zaprowadził wszystkich w miejsce, gdzie był wypadek. Dziadka uratowali.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów