📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
co w tym dziwnego ?
amerykańce pracują nad technologią aut bez kierowcy a ruscy już dawno mają swoje patenty
woźnica włączył autopilota i fajrant
nic w tym dziwnego . To normalne, że koń instynktownie wraca na gospodarstwo które go uchowało
Mojego dziadzia też tak przywoził co miesiąc po piętnastym jak z poczty z emeryturą wracał.
mój pradziadek lubiał sobie wypić to czasami jak po pracy gdzieś zachlał to koń sam jechał do domu oczywiście z pradziadkiem na pokładzie
Autorze filmu: jakbyś zobaczył, że kura znosi jajko-najczęściej bezinteresownie, też byś napisał kura idealna? Idź pooglądaj życie, jest ciekawsze niż youtube lub chuj w ręce
fajna ta funkcja autopilota.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów