Jesteś złym do szpiku kości i bezdusznym człowiekiem.
Mam pieska Cavaliera, niestety tak się złożyło że ma genetyczną wadę mózgu (to częste u tej rasy), strasznie cierpi i ma napady padaczkowe. Codziennie sam robię mu zastrzyki, w tym roku wydałem na jego leczenie już prawie 10tys. a Ty piszesz że "kołkiem w łeb" - ja bym tak nie mógł, bo kocham swojego psiaka i w przeciwieństwie do Ciebie wiem co to empatia i wrażliwość.
Nie pozdrawiam i mam nadzieję że zastanowisz się nad swoim postępowaniem (które jest haniebne).
poligon6 i te jego mądrości. A wiesz, że można już w humanitarny sposób *pozbywać się* zwierząt z wadami genetycznymi? Jesteś faktycznie takim niedojebem, który nic poza swoją norą nie widział w życiu czy tylko tak udajesz bo się już pogubiłam
Kołek w łeb prowadzi do przerwania rdzenia kregowego i momentalnej smierci. Jest to o wiele bardziej humanitarny sposób niz zastrzyki, po których nieraz pies sie wybuudza przestraszony.
Dlatego wsród szczeniakow robi sie selekcje i
Wypierdalaj Poligon na plebanie opierdalać wikaremu pały, jebany frajerze. Zbiera ci się cwelu.
Wypierdalaj Poligon na plebanie opierdalać wikaremu pały, jebany frajerze. Zbiera ci się cwelu.
O kurwa, kolejny groźny, psojebca.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów