Hehe mają dystans do siebie, C W E L E !!!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Najważniejsze:
Gdzie jest Bomba, tępe chuje?!
Gdzie jest Bomba, tępe chuje?!
Ja lubie produkcje GIT produkcji i z razcji tego mam subskrypcje na JuTupku, wiec po chuj to wpierdalać tu? Że niby ktoś nie zna? Jak nie zna to za wiele nie straci!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym po nim następującym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Lucato napisał/a:
Dalej jest śmieszny, a hasa w co drugim odcinku. I tak do porzyguOn już przestał być śmieszny. Jedynie odcinek gdzie hasał był okej
Za Konia Rafała zawsze piwko
Choć fakt faktem- wcześniejsze odcinki były zajebiste, a teraz tendencja spadkowa.
Mój ulubiony odcinek- jak Koń Rafał spotyka płaczącą królewnę
Miazga dupy i odbytnicy
Choć fakt faktem- wcześniejsze odcinki były zajebiste, a teraz tendencja spadkowa.
Mój ulubiony odcinek- jak Koń Rafał spotyka płaczącą królewnę
Miazga dupy i odbytnicy
chujowe, pozdrawiam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów