18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Lucato 2013-10-22, 1:10 3
On już przestał być śmieszny. Jedynie odcinek gdzie hasał był okej
Zgłoś
szpila_forever 2013-10-22, 2:59 2
Najważniejsze:
Gdzie jest Bomba, tępe chuje?!
Zgłoś
Alwaro 2013-10-22, 3:17
Ja lubie produkcje GIT produkcji i z razcji tego mam subskrypcje na JuTupku, wiec po chuj to wpierdalać tu? Że niby ktoś nie zna? Jak nie zna to za wiele nie straci!

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym po nim następującym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Zgłoś
znavca 2013-10-22, 3:59
@szpila_forever- w dupie kurwa.
Zgłoś
Pan_Marszałek 2013-10-22, 14:43 58
Klasyk

Zgłoś
kurwiduplo 2013-10-22, 15:51 2
Lucato napisał/a:

On już przestał być śmieszny. Jedynie odcinek gdzie hasał był okej

Dalej jest śmieszny, a hasa w co drugim odcinku. I tak do porzygu
Zgłoś
trebeter 2013-10-22, 17:15 14
Zgłoś
Valkiria_ 2013-10-22, 18:03
Za Konia Rafała zawsze piwko
Choć fakt faktem- wcześniejsze odcinki były zajebiste, a teraz tendencja spadkowa.
Mój ulubiony odcinek- jak Koń Rafał spotyka płaczącą królewnę
Miazga dupy i odbytnicy
Zgłoś
Mom and Death 2013-10-22, 18:19
chujowe, pozdrawiam.

Zgłoś
koń rafał 2013-10-22, 18:29 5
@up sam jesteś chujowy

koń rafał , koń rafał , nananinana , KOŃ RAFAŁ !
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów