📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bardzo dobry podpis pod filmem , gdybyś nienapisal że tam bedzie koń rafał to spodziewałbym sie owcy karola
PikosTychy napisał/a:
bardzo dobry podpis pod filmem , gdybyś nienapisal że tam bedzie koń rafał to spodziewałbym sie owcy karola
Gdybym nie napisal to spodziewal bym sie warna tak jak ponownego przyjscia Jezusa Chytrusa.
@up
Gdybym nie był modny nie napisałbym: koooń rafaaał
Gdybym nie był modny nie napisałbym: koooń rafaaał
Ja pi3rdole, jak ktoś chcę sobie obejrzeć konia rafała to niech wejdzie na YT i niech sobie obejrzy, a nie wrzucacie wszystko na sadola z myślą "O koń rafał, wrzucę na sadistic.pl, gimby na pewno dadzą piwo"
eryk221 napisał/a:
Ja pi3rdole, jak ktoś chcę sobie obejrzeć konia rafała to niech wejdzie na YT i niech sobie obejrzy, a nie wrzucacie wszystko na sadola z myślą "O koń rafał, wrzucę na sadistic.pl, gimby na pewno dadzą piwo"
A zalozysz sie, ze dadza? Doktorze Eryku.
sadistic.pl/kon-rafal-studnia-pana-wiesia-i-bonus-bgc-vt283697.htm
Mam coś lepszego niż Koń Rafał : goo.gl/f0KBvx
eryk221 napisał/a:
PIZDA!!!
A ja na przykład lubię, że na sadistica wrzucają te głupie kreskówki, bo dzięki temu mam wszystko na miejscu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów