📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
BękartProboszcza napisał/a:
A dyktaturę nienawiści małemu karakanowi wybaczasz ? Kaczor to typ Łukaszenki ,Putina i Hitlera dla zachowania władzy zrobi wszystko a tępaki pińcetplusy podobnie jak ruskie społeczeństwo wierzą we wszystkie jego bajki .
No proszę, następny niedorozwinięty bękart. Ja piszę jak rudy chuj, zniszczył tak ważną dla Polski datę, a ten o nienawiści kaczora odpisuje. Choć w samym tuskaczu jest więcej nienawiści niż w całym zasranym pisiowkim świecie.
kris1978 napisał/a:
No proszę, następny niedorozwinięty bękart. Ja piszę jak rudy chuj, zniszczył tak ważną dla Polski datę, a ten o nienawiści kaczora odpisuje. Choć w samym tuskaczu jest więcej nienawiści niż w całym zasranym pisiowkim świecie.
Taak zniszczył ważną datę, pierdolisz głupoty jak mało kto . Nie chodzi o pojeba rudego tylko o to żeby Ci zesrani pisowcy nie mieli większości bo odpierdalają cyrki a kradną jeszcze więcej niż poprzednicy.
BękartProboszcza napisał/a:
Taak zniszczył ważną datę, pierdolisz głupoty jak mało kto . Nie chodzi o pojeba rudego tylko o to żeby Ci zesrani pisowcy nie mieli większości bo odpierdalają cyrki a kradną jeszcze więcej niż poprzednicy.
I znów nie masz racji. Nie chodzi o to, kto ile kradnie, tylko o to kim jesteśmy w Europie. Będzie rządzić PO będziemy murzynami zachodu, będą rządzić pisiory, będziemy wyrzutkami zachodu. Pytanie, co jest dla nas lepsze?
Siriuz napisał/a:
Czy to z tego marszu z 4 czerwca w Warszawie?
Nie to ten z marszu niepodległości od Konfederatów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów