Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Siriuz napisał/a:
Czy to z tego marszu z 4 czerwca w Warszawie?
Nie to z miesięcznicy kaczora i jego przydupasów

Siriuz napisał/a:
Czy to z tego marszu z 4 czerwca w Warszawie?
Tego marszu nigdy rudemu szkopowi nie wybaczę. 4 czerwca, taka ważna i piękna data a zniszczył ją i zj🤬 swoim marszem, okraszonym chciwością dostania się do śmierdzącego rządowego koryta.
Zawsze mnie rozp🤬ala jak jakies umysłowe miernoty muszą wszedzie wj🤬 jednego czy drugiego kaczora do każdego tematu ... K🤬a tym juz sie idzie posrac, porzygać i na was nasrać... Oby wam kaczor jarek czy kaczor donald do owsianki sie spuscil za ciagle wp🤬lanie polityki gdzie tylko wasz waski umysl potrafi... A obrońcy pedalstwa japa tam i wyp🤬alac na marsze z odkryta twarza a nie ciagle w szafie z jakimis malymi gówniakami machnietymi na szybko karynie pod sklepem
PS. Ta energie na ksiazke czy nauke jezyka przeznaczcie i obowiazkowo marsz do urn wyborczych, zeby juz nie trzeba bylo ogladac i czytac o tych samych ryjach...
PS. Ta energie na ksiazke czy nauke jezyka przeznaczcie i obowiazkowo marsz do urn wyborczych, zeby juz nie trzeba bylo ogladac i czytac o tych samych ryjach...
Love_is_Love napisał/a:
Oni się dobrze bawią a Was dupa piecze. Dziwne, co?
Dupa to bedzie ich piekla, jak skoncza sie bawic.
kris1978 napisał/a:
Tego marszu nigdy rudemu szkopowi nie wybaczę. 4 czerwca, taka ważna i piękna data a zniszczył ją i zj🤬 swoim marszem, okraszonym chciwością dostania się do śmierdzącego rządowego koryta.
A dyktaturę nienawiści małemu karakanowi wybaczasz ? Kaczor to typ Łukaszenki ,Putina i Hitlera dla zachowania władzy zrobi wszystko a tępaki pińcetplusy podobnie jak ruskie społeczeństwo wierzą we wszystkie jego bajki .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie