Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na Woodstocku, ze 12 lat temu jak nie lepiej, miałem lepszą zabawę. Część ludzi z uporem maniaka kopała stojące na ziemi kubki z niedopitym piwem. Upatrywałem sobie bardziej wk🤬iającą grupkę ludzi i ustawiałem kubek z moczem tak żeby w razie napotkania na kopacza zwiększyć szansę że ich dosięgnie. Udawało się zdumiewająco często. Ale patrząc na higienę części bywalców (nie wiem jak teraz) to taki prysznic był jak kąpiel.
Ja p🤬le losowo rzucasz kubek z moczem w tłum i trafiasz w hulka

Tuston_bobczak napisał/a:
I bardzo k🤬a dobrze
Jak dobrze ? miękka c🤬a , jak chciał zrobić show na tiktoka powinien wypić szczyny i nagrać na rękę i później rzucać kałem w gawiedź
Btw pewnie nie owłosione Bober bo pewnie rzucał browcem
Soczysty wp🤬l i olać c🤬ja z góry na dół, mordę wytarzać w gównie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie