📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Typowy gównokoncert dla wiekskiej patoli.
Jak się nie ma talentu wokalnego (i kultury), to trzeba nadrabiać pizdą...
Jak się nie ma talentu wokalnego (i kultury), to trzeba nadrabiać pizdą...
Dziadek do konca zycia nie bedzie się mył. W sumie korzysc dla obojga, ta miala gdzie sie wyszczac a ten popił sobie urynżady. A skoro obojgu to spasowalo to nic stulejarzom do tego.
He dobre wasze dzieci na takie koncerty chodzą i nazywają to sztuka nowoczesną haaaa tato daj na koncert!!! Czyli jeszcze świadomie czy nie sponsorujcie ten artystyczny występ. Nawet ludzie pierwotni by się pożygali i ich zadziubali dzidami
Co to za utwór i z jakiej płyty.... Bo gówno mnie to obchodzi.
Orbitalasd napisał/a:
Co to za utwór i z jakiej płyty.... Bo gówno mnie to obchodzi.
Tak kolegia pytał dla kolegi
Jak kto lubi..
Pantaran napisał/a:
Tak kolegia pytał dla kolegi
Cover Rage against the machinewykonany przez Brass Against, wokalistka nazywa sie Sophia Urista
To nowa idolka młodych szympansów i innych naczelnych Ice Spice?
ErwinR napisał/a:
Cover Rage against the machinewykonany przez Brass Against, wokalistka nazywa sie Sophia Urista
Chyba Urynistal?
Szkoda że mu nie nasrała na ryj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów