📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Ja jebie! Co ona z tydzień nie szczała? Przynajmniej największy fan zaspokojony.
I to jest kurwa koncert!.
angel_punx napisał/a:
I to jest kurwa koncert!.
naprawdę uważasz że o jakości koncertu świadczy publiczne oddawanie moczu?
jebana kurwa zwyrodniała, nic tylko wejść na scene i wyjebać jej kopa w cipsko butem glanem
"Warto w tym miejscu wspomnieć, że Brass Against ma w przyszłym roku zagrać jako support podczas europejskich koncertów zespołu Tool. 21 maja 2022 roku w krakowskiej Tauron Arenie będzie się działo!"
Jak któryś sadol chętny to wiedzie gdzie szukać xD
Jak któryś sadol chętny to wiedzie gdzie szukać xD
Obleśne a gościu nie wie na co się pisze z moczem lecą jeszcze inne różne śluzy z pochwy, jak rano nie będzie mógł otworzyć oczu to niech zrobi test na rzeżączkę
Eeee, mogła wyjebać mu soczystego strzała szlaufkupy na ryj, to by było bardziej artystyczne.
martika napisał/a:
Obleśne a gościu nie wie na co się pisze z moczem lecą jeszcze inne różne śluzy z pochwy, jak rano nie będzie mógł otworzyć oczu to niech zrobi test na rzeżączkę
Eee, że co? Ty wiesz, że kobieta nie sika pochwą tylko przez cewkę moczową a pochwa prowadzi do macicy, nie do pęcherza moczowego?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów