18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:48
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:50
Krakus36 2021-11-13, 12:53 4
I dziwić się że kosmici nie chcą z ludźmi mieć nic wspólnego... kurwa jaka patologia... kto bardziej pojebany typ dający się osikać przed ludźmi czy pizda która cipe wystawia na widok publiczny i szcza na człowieka ... zapierdolił bym kopa obojgu i wypierdolił ze sceny za debilizm
Zgłoś
zygmuntt 2021-11-13, 13:48 2
Niezła promocja zespołu, nie powiem PR 100% w górę
Zgłoś
brylant1412 2021-11-13, 13:49 1
jakie debile ja bym jeszcze m nasrał na klatę

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
Pereze87 2021-11-13, 13:55 1
Bedą podobno grać jako support na koncertach TOOLa w przyszlym roku ... a ja bede w Londynie na TOOLu
Zgłoś
eMCeONe 2021-11-13, 14:27 1
Jak to stwierdził mój gruby ziomek metalowiec "im więcej dodatków na scenie tym mniej talentu". :p
Zgłoś
angel_punx 2021-11-13, 15:14 2
Halman napisał/a:

naprawdę uważasz że o jakości koncertu świadczy publiczne oddawanie moczu?

Ooo, pan Halman odwiedza pewnie tylko Filharmonię Narodową, posłuchać suit Fryderyka Chopina i nie lubi koncertów dla mniej wymagającej widowni.
Zgłoś
notak 2021-11-13, 15:15 1
bansheex napisał/a:

Eee, że co? Ty wiesz, że kobieta nie sika pochwą tylko przez cewkę moczową a pochwa prowadzi do macicy, nie do pęcherza moczowego?

w takim razie dlaczego niemal wszystkie kobiety używają wkładek higienicznych
Zgłoś
Anosa20 2021-11-13, 15:33 8
notak napisał/a:

Kochanie, kobiety używają wkładek nie dlatego, że siusiają pochwą. A dlatego, że w zależności od dnia cyklu szyjka macicy produkuje śluz, który chcąc nie chcąc wydostaje się z pochwy (śluz służy do nawilżenia ścianek pochwy i gdy występują dni płodne umożliwa on plemnikom dłuższe przetrwanie i tym samym szansę na zapłodnienie). Raz jest go więcej i zwyczajnie brudzi on bieliznę i kobiety dla większego komfortu używają wkładek.

Mów mi mocno. Bij mnie brzydko.
Zgłoś
Justynka99 2021-11-13, 16:21 1
notak napisał/a:

Ale edukacja seksualna w szkole to wymysł Tuska i Szatana
Zgłoś
notak 2021-11-13, 16:48 1
Anosa20 napisał/a:

Kochanie, kobiety używają wkładek nie dlatego, że siusiają pochwą. A dlatego, że w zależności od dnia cyklu szyjka macicy produkuje śluz, który chcąc nie chcąc wydostaje się z pochwy (śluz służy do nawilżenia ścianek pochwy i gdy występują dni płodne umożliwa on plemnikom dłuższe przetrwanie i tym samym szansę na zapłodnienie). Raz jest go więcej i zwyczajnie brudzi on bieliznę i kobiety dla większego komfortu używają wkładek.

czyli sam sobie odpowiedziałeś, coś tam jeszcze kapie w majty, a skoro może być to śluz to może być i grzyb, upławy i chuj wie co jeszcze

co ja bab nie znam,
na imprezach babskich często gadają o tych sprawach
Zgłoś
martika 2021-11-13, 21:20
bansheex napisał/a:

Eee, że co? Ty wiesz, że kobieta nie sika pochwą tylko przez cewkę moczową a pochwa prowadzi do macicy, nie do pęcherza moczowego?

oczywiście że nie sika pochwą,ale macica i pochwa naturalnie wytwarza śluz który podczas oddawania moczu również leci tym bardziej jak kobieta ma upławy weź sobie przezroczysty pjemniczek i nasikaj w dni płodne zobaczysz ile będzie śluzu
Zgłoś
mazga50 2021-11-13, 21:27 1
Sophia Urista? Urynista raczej.
Zgłoś
svenio 2021-11-14, 9:24
Kupuje bilet na koncert w Krakowie
Zgłoś
beny561 2021-11-14, 15:40
Jeszcze tyko brakowało klocka
Zgłoś
helter 2021-11-14, 17:48
Halman napisał/a:

naprawdę uważasz że o jakości koncertu świadczy publiczne oddawanie moczu?

nie mysle o moczu lecz o zwalenuiu konia na koncercie nie patrzac na to azle w wiekszym gronie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów