📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może być przyjemnie
po raz kolejny zglaszam kandydature tego pana, tym razem bez zbyt sadystycznego przyrodzenia i sloika ...
Zastanawiałem się o chuj Ci chodzi, przecież dobrze jest napisane. Ale kolega w komentarzu wyżej mnie nakierował.
@up no widzisz, nie każdy kojarzy każdą rzecz tylko z ruchaniem, odbytem itd.
Wiele rzeczy, widzę, trzeba chyba dostosować do dennego poziomu dzisiejszych czasów. Nawet gdyby napisali "...przy użyciu zwory" to i tak ktoś by się przypierdolił... Niektóre rzeczy niestety jednaka mają takie same lub podobne nazwy. Przykład: sieczka ze słomy i sieczka z mózgu autora.
Mam uprawnienia SEP-owskie, przeszedłem specjalne kursy, nawet zwieraczem mogę rozładować urządzenia do 5kV, ćwiczyłem także na podstacji transformatorowej zwarcie obwodu i uziemienie linii wysokiego napięcia za pomocą knażki. Mogę także knażką z odsuniętym kapturem składać pantograf z tramwaju pod napięciem. Nie wspomnę już o tym, że tą samą knażką mogę zakładać i plombować liczniki energii elektrycznej, nawet te trójfazowe, oraz sprawdzać który przewód jest fazowy.
fryca88 napisał/a:
No ogólnie spoko ale po chuj nam to? To może ja się pochwalę spawaniem światłowodów? Ale po co?Mam uprawnienia SEP-owskie, przeszedłem specjalne kursy, nawet zwieraczem mogę rozładować urządzenia do 5kV, ćwiczyłem także na podstacji transformatorowej zwarcie obwodu i uziemienie linii wysokiego napięcia za pomocą knażki. Mogę także knażką z odsuniętym kapturem składać pantograf z tramwaju pod napięciem. Nie wspomnę już o tym, że tą samą knażką mogę zakładać i plombować liczniki energii elektrycznej, nawet te trójfazowe, oraz sprawdzać który przewód jest fazowy.
Obrazek
No to się autor popisał. Hahahaha, zwieracz! A teraz ubieraj się i do pracy, burgery w maku same się nie przewrócą.
Biedroń podjąłby się tego zadania z przyjemnością.
Po jajco. Dawaj, nie wstydź się - wstawiaj.
gonzu96 napisał/a:
No ogólnie spoko ale po chuj nam to? To może ja się pochwalę spawaniem światłowodów? Ale po co?
stery_srh napisał/a:
Jednych ludzi coś wkurwia innych ciekawi, jedni mają wyjebane na czytanie a drudzy są głodni wiedzy... tylko niestety nie wszyscy to rozumieją...
Z przykrością stwierdzam że nasze społeczeństwo cofa się w rozwoju poprzez zakłamany rząd i zakłamane media...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów