📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Kurwa, kolejny pajac wciągający tabakę przez rurkę . Skurwysyny, to nie jest jakaś AMFA, żeby to na metry ciągnąć! Chuj wam w nosy!
a po wyjęciu prezerwatywy z mordy podrzucił ją pod łóżko swojej młodszej siostry...
wy sie kurwa nie znacie od dobrze sie zabezpieczył !!!
Secret society, tryin' to keep they eye on me...
założę się że jego stary też tak podstąpił no i tak został poczęty ten cud jakiegoś rosyjskiego inżyniera, dziękujmy bogu za aborcje jednak martwi mnie fakt że takich debili jest więcej ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów