📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie rozumiem co do tego ma pieczenie chleba i hodowanie krów ale ok niech Ci będzie. Wracając do tematu, nie uważam się za złodzieja mimo, że nie płacę za oprogramowanie. Więc ktoś kto stwierdza, że nie jest złodziejem ponieważ za wszystko płaci co można wywnioskować z wypowiedzi jest idiotą.
Nie, po prostu nie widzę logicznego powiązania z moją wypowiedzią. Nie udana próba sarkazmu, wróć do Hous'a i się podszkól.
MazuR2010 złodziej który jest dumny z tego, że jest złodziejem jest debilem
@marcino16 A Ty bojówkarzu PO poszedł won z tymi głupimi tłumaczeniami.
@marcino16 A Ty bojówkarzu PO poszedł won z tymi głupimi tłumaczeniami.
Wytłumacz mi mistrzu ciętej riposty gdzie napisałem, że uważam się za złodzieja bo jest nawet wręcz odwrotnie, a tym bardziej jestem z tego dumny...
@MazuR2010
U Ciebie ma miejsce tzw. dysonans poznawczy - mimo iż, korzystasz z czyjegoś produktu za niego nie płacąc, czyli po prostu kradniesz, wmawiasz sobie, że jest inaczej. Jeszcze uważasz, że spełniasz dobry uczynek...
U Ciebie ma miejsce tzw. dysonans poznawczy - mimo iż, korzystasz z czyjegoś produktu za niego nie płacąc, czyli po prostu kradniesz, wmawiasz sobie, że jest inaczej. Jeszcze uważasz, że spełniasz dobry uczynek...
Kto Ci powiedział, że korzystam z takich produktów nie zasłaniaj się mądrościamy wyszukanymi na poczekaniu w wikipedii, zaopoznaj się z pojęciem open source lub free software jak kto woli wtedy może będziemy w stanie prowadzić dysputę na poziomie ;]
@MazuR2010
A jakiego oprogramowania dotyczy ten wątek i film:
a) open source
b) produkt Microsoft?
A jakiego oprogramowania dotyczy ten wątek i film:
a) open source
b) produkt Microsoft?
Wątek i film, a dyskusja na temat to dwie różne rzeczy. Brak logiki w tym co piszesz jest po prostu tak śmieszny, że chyba pójdę spać. Dzięki, dobranoc.
Roszp napisał/a:
Chyba nie rozumiem. Zechcesz wyjaśnić?
nie udawaj, że tobie też taki nie wyskakuje
MazuR2010 to zapewne nerd Linuxowy dla którego wszystko co jest od Microsoftu jest bee a oprócz tego to chłopak pewnie wyznaje zasadę, że wszystko mu się za darmo należy bo jakim prawem programista spędzając swój czas nad pisaniem programu może jeszcze na tym zarabiać?!
''na tym komputerze nie jest uruchomiony orginaly system windows'' chyba rozwiazuje to czesc sporu, przynajmiej ten kto jest idiota
Takie rzeczy tylko w Polsce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów