Na domiar złego porysowany lakier. Czasami brak słów...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie mogli odprowadzić na luzie? Musiał głupi kurew robić teatr jak nie umie jeździć? dlaczego nie została warzywem? Tyle pytań, tak mało odpowiedzi...
Głupia cipa
ahahaha
chcialo sie przejechania scigiem to ma
miedzy innymi dlatego sluzby panstwowe przewaznie nie tykaja sie pojazdow obywateli, zostawiaja to kierowcom lawet etc. bo jak cos nie daj boze spierdoli to bedzie na niego
PS co to znaczy "Konfuskujemy "?
chcialo sie przejechania scigiem to ma
miedzy innymi dlatego sluzby panstwowe przewaznie nie tykaja sie pojazdow obywateli, zostawiaja to kierowcom lawet etc. bo jak cos nie daj boze spierdoli to bedzie na niego
Babie takiej postury dają czyiś motor i to w policji ? Upadek rzemiosła...
ciekawe czy testy sprawnościowe zdała
pewnie feministka. chciała udowodnić że da rade
Kurwa Ja To bym taką pizdę od razu do sądu podał o zniszczenie mienia i zadzwonił na policję żeby ja aresztowali (Tak Wiem Że to jebana policjantka) Ale co kurwa gdyby taki Jan Kowalski pierdolnął motorem to by odszkodowanie płacił chuj że policjantka ale nie jest nietykalna. Ps Szkoda że jakiś tir jej nie przejechał jak się w.y.j.e.b.a.ł.a (HAHA BEZ Cenzury)
Motor to macie w pralce
mare30ks napisał/a:
"Konfiskujemy", literówkę zrobił, a ty od razu czepiasz się pierdół, co ty kurwa, literujesz sobie wyrazy? Naucz się czytać sylabami ; o
Kurwa oglądałem pierdylion filmów, gdzie właśnie moto leci na glebę przy próbie wjazdu na lawetę.
Nie wiem na skurwysyna ryzykować jak można przecież z pomocą kumpla bezstresowo wepchnąć na lawetę. Pojebani ludzie.
Nie wiem na skurwysyna ryzykować jak można przecież z pomocą kumpla bezstresowo wepchnąć na lawetę. Pojebani ludzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów