18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Konflikt pokoleń.
Philosophy • 2012-11-16, 23:59
Siedzi dziadek na kanapie z gazetą i mówi do wnuczka z nieodłącznym laptopem na kolanach:
- Jak byłem w twoim wieku, bawiliśmy się na trzepaku...
A wnuczek:
-A laptopy Wam nie spadały?

"Ktoś, kto lubi muzykę, nie powinien się zawężać do jednego gatunku."
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
S................l 2012-11-17, 0:00
Znam lepsze z dzieciństwa:

Siedzi dziadzio na kanapie i paluchem w dupie drapie.
Co wydrapie, to zajada.
Ale pyszna czekolada!

Zgłoś
Psilocke 2012-11-17, 0:14 3
Siedzi dziadek na łóżku i przegląda nekrologi w gazecie. Podchodzi wnuczek i mówi:
- A Ty co dziadek? Znowu na facebook`u siedzisz?
Zgłoś
0statniSprawiedliwy 2012-11-17, 2:55 12
Jaś pyta dziadka:
-Dziadku jak wyście żyli w tamtych czasach? Przecież nie było ani Internetu, ani Gadu-Gadu ani Komórek i zero Czatu!
-Jasiu, wtedy to już wszystko było!
-Ale jak to? W tamtych czasach? ŻARTUJESZ???
-No bo tak: Twoja babcia mieszkała w Internacie, a gdy chciała się urwać ze mną na Gadu-Gadu to ja stałem na Czatach. A jak by nie było komórek to by nie było ani twojego ojca ani ciebie!

Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
Zgłoś
Gawroon7 2012-11-18, 8:44
ale to suche
Zgłoś
aleksander6 2012-11-18, 10:24
raczej smutne.

Gerade Tatsachen gibt es nicht, nur Interpretationen.

www.facebook.com/hipknowshop
Zgłoś
Moja_Pani 2012-11-18, 10:30 3
nasze dzieciaki już nie będą opowiadały sobie takich kawałów, taki mamy postęp, że za 50 lat eutanazja będzie obowiązkowa
Zgłoś
contowsky 2012-11-18, 11:04
przykre to, ciesze się że miałem jako takie dzieciństwo, jeden z ostatnich roczników, który bawił się na dworze

Najebać tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Zgłoś
patrix997 2012-11-18, 12:18 5
my też mamy trzepak: redtube
Zgłoś
hrabia9933 2012-11-18, 17:39
po slowach siedzi dziadek na kanapie juz wpadlem w rytm wierszyka

Wszelkie moje komentarze mają charakter satyryczny, a ich zadaniem jest wywołanie uśmiechu na chociaż jednej mordzie, ceną wkurwienia dwóch.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów