18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 52 minuty temu
Fredka 2012-11-30, 22:45 1
Jankes jak zawsze na propsie ^^
Zgłoś
eteryk 2012-11-30, 22:46 2
@Fredka

że co kurwa? Polskiego w szkole nie miałeś?
Zgłoś
Mentorstajl 2012-11-30, 22:53 1
Ale do kościoła chodzi xd
Zgłoś
Mr Zool 2012-11-30, 22:59 1
Jebana Idiotka ... cos powiedzial SKURWYSYNU ?
Zgłoś
boskacecha 2012-11-30, 23:02
szkoda że dalszej części nie ma na hardzie
Zgłoś
artiee 2012-11-30, 23:07
Za tego skurwysyna otrzymałaby ode mnie ładne wiązanie przekleństw. Stara jebana kurwa, jak ja tych ścierw od Rydzyka i Jarka nie lubię.
Zgłoś
Macieyou 2012-11-30, 23:12 4
Nie czaje co w tym dziwnego. Powiedział jej to co powinien powiedzieć i to co powiedziałoby 70% społeczeństwa (30% przyjąłem na mocherów) w tej sytuacji... to tak jakby powiedział "dzień dobry" wchodząc do sklepu

całe życie wiatr w oczy. Dlaczego dzisiaj miałoby być inaczej?
Zgłoś
Holineks 2012-11-30, 23:14
Niektórym starym babom już tak się nudzi że zaczynają do nieznajomych a w szczególności do młodzieży się dopierdalać a potem jak którejś się coś odpowie to che szacunku bo to niby starsza osoba i spokoju chce a sama wrażeń szuka ...
Zgłoś
logicoperation 2012-11-30, 23:15 6
noo bo tego no taka prawda że my fajni ludzie w piątkowy wieczór siedzimy przed kompem i oglądamy babkę ganiającą za rowerzystą. Wygraliśmy życie !
Zgłoś
Rothing 2012-11-30, 23:19
Czemu nie ma więcej?
Zgłoś
b................b 2012-11-30, 23:20
US MOHERS xDDDD Zawsze gotowe do boju!!!
Zgłoś
leoy 2012-11-30, 23:21 3
Co za pała przestała nagrywać ten materiał po 16 sekundach? stara jeszcze do niego rzuca o ile dobrze słyszę "coś powiedział skurwysynu" ale co tam, w niedziele pójdzie się wyspowiadać wrzuci na tace i będzie miała czyściutkie sumienie
Zgłoś
artiee 2012-11-30, 23:25 5
logicoperation napisał/a:

noo bo tego no taka prawda że my fajni ludzie w piątkowy wieczór siedzimy przed kompem i oglądamy babkę ganiającą za rowerzystą. Wygraliśmy życie !

A co mam z dziećmi na disco pruć ?
Zgłoś
j................1 2012-11-30, 23:31
jaki stare Polskie gowno.
Zgłoś
T-Will 2012-11-30, 23:33
Takie coś to tylko zabić wpizdu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów