i szybka wymiana zdań.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
Ale do kościoła chodzi xd
szkoda że dalszej części nie ma na hardzie
Za tego skurwysyna otrzymałaby ode mnie ładne wiązanie przekleństw. Stara jebana kurwa, jak ja tych ścierw od Rydzyka i Jarka nie lubię.
Nie czaje co w tym dziwnego. Powiedział jej to co powinien powiedzieć i to co powiedziałoby 70% społeczeństwa (30% przyjąłem na mocherów) w tej sytuacji... to tak jakby powiedział "dzień dobry" wchodząc do sklepu
Niektórym starym babom już tak się nudzi że zaczynają do nieznajomych a w szczególności do młodzieży się dopierdalać a potem jak którejś się coś odpowie to che szacunku bo to niby starsza osoba i spokoju chce a sama wrażeń szuka ...
noo bo tego no taka prawda że my fajni ludzie w piątkowy wieczór siedzimy przed kompem i oglądamy babkę ganiającą za rowerzystą. Wygraliśmy życie !
US MOHERS xDDDD Zawsze gotowe do boju!!!
Co za pała przestała nagrywać ten materiał po 16 sekundach? stara jeszcze do niego rzuca o ile dobrze słyszę "coś powiedział skurwysynu" ale co tam, w niedziele pójdzie się wyspowiadać wrzuci na tace i będzie miała czyściutkie sumienie
logicoperation napisał/a:
noo bo tego no taka prawda że my fajni ludzie w piątkowy wieczór siedzimy przed kompem i oglądamy babkę ganiającą za rowerzystą. Wygraliśmy życie !
A co mam z dziećmi na disco pruć ?
jaki stare Polskie gowno.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów