18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Accepted 2012-11-30, 23:34
ej... ale się na niego kampiła xD
Zgłoś
kfqcpk 2012-11-30, 23:36 11
Szkoda że łapy w szprychy nie wsadziła.
Zgłoś
HairyOne 2012-11-30, 23:46
ciąg dalszy w komentarzach ??? zapowiada się zajebiście
Zgłoś
jozinb 2012-11-30, 23:52
sama sie prosi o kare
Zgłoś
delsol 2012-12-01, 0:09
SheryZa4 napisał/a:

Młodego na rowerze goniłaby pół miasta, ale na 2 minuty jazdy autobusem musi kurwa usiąść

Xeroboy podpieprza nawet komentarze z YT a wy mu piwami lajkujecie....

Zgłoś
MUodyy 2012-12-01, 0:12 26
@UP jestes kolejnym debilem ktory mysli, ze wszyscy zwiedzamy te wasze dziwne strony internetowe. Swoją drogą ten sam komentarz wpadł mi do głowy gdy zobaczyłem ten filmik, wiec grzecznie powiem Ci WYPIERDALAJ!
Zgłoś
enFuego 2012-12-01, 0:49
Czemu nie nagrali dalej? Takie urwane w połowie ;/ do dupy ;/
Zgłoś
Persil1 2012-12-01, 0:50
Nie dość, że gnój popierdala rowerem gdzie nie powinien, to jeszcze lży kobiete.
Zgłoś
T................r 2012-12-01, 2:14 2
hebana stara szmata... juz im miejsca w autobnusie nie ustepuje, bo ostatnio uslyszalem:

że te jebane studenty cale fnie siedza na wykladach i chuja robia a do autobusu pierwsze sie pachaja...

pierdole, na przejsciach dla pieszych tez nei puszczam, bo stare baby to najgorsze cipy!
Zgłoś
!Timon 2012-12-01, 2:25 6
@delsol

Rzeczywiście. Tekst tak niesamowicie nieprzewidywalny, że niemożliwe aby dwie osoby wpadły na podobnie brzmiący...

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
mk1981 2012-12-01, 12:26
Skończyło się tam, gdzie powinno się zacząć. Szkoda, że nie ma piw ujemnych. Kicha!
Zgłoś
Tom49 2012-12-01, 12:42 3
Cały filmik akcja od 4:35.
vimeo.com/33866051
Zgłoś
Dża 2012-12-01, 13:01 11
A potem w mediach afera, bo kurwa brak szacunku do starszych wśród młodzieży.

Starszy człowiek to nie chodzący pomnik. Są wśród nich ludzie wartościowi, którzy dla Narodu i swoich rodzin zrobili bardzo wiele. Są też kurwy, kapusie, mordercy i porąbańcy.

Ja mam dopiero 25 lat, i już poznałem co to ciężka praca. Jak trzeba było dorobić, to worki z węglem na plecach nosiłem. Wsiadało się zmęczonym do autobusu i słuchało chrząkania nad głową. Bo z TESCO wraca i jest wielce zmęczona.
Gówno ją obchodziło to, że jestem po 14 godzinach pracy, a jutro znowu muszę wstać na 6 i zapieprzać.

Prawda jest taka. że wiele z tych kobiet w ogóle nigdy nie pracowała i od siedzenia w domu w głowie się popierdoliło. Ew. poprzechodziły na wcześniejsze emerytury i od 20 lat zatruwają życie innym.

Jeszcze posłuchają w radiu MAryja jacy z nich wartościowi POLACY i więcej nie trzeba.
"Przecież starszej, biednej i schorowanej osoby nikt nie ruszy"
Chciałbym mieć kurwa takie zdrowie jak one.

Pamiętajcie - To są ludzie rzadko kiedy posiadający wyższe wykształcenie niż 3 lata podstawówki!
Nie wymagajmy cudów. Ignorować, olewać i śmiać się z głupoty. Z głupszym nigdy nie wygrasz.

Popatrzcie na swoich znajomych. Oni też kiedyś będą starzy. Wszyscy są tacy mili i uprzejmi?...
Zgłoś
FkUNoob 2012-12-01, 13:07
beke mam z was jak się tu napinacie, haha
Zgłoś
michalis77 2012-12-01, 13:28
Powinien zejść z roweru i jej przyjebać w ten moherowy ryj

lubie trawke
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów