📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
po chuj pisać zdania z dużej litery?
TheByQ napisał/a:
O kurwa, rydzo w końcu po czterech godzinach poskładał zdanie, a nawet dwa. Oczywiście znowu chujowe, zaczynające się z małej litery.
Tak naprawdę, to nie poskładał żadnego
Brak słów, aby określić wasz debilizm. Nie chodzi o to, czy ktoś woli podpaski znanych firm z wyższej półki, czy może mniej znanych znacznie tańszych, znajdujących się troszkę wyżej nad płytkami ułożonymi w supermarkecie. Chodzi tu, że dajemy się dymać w tyłek, bo te wszystkie markowe rzeczy są w rzeczywistości jedną tanią chińską podróbką. Zatem po co mamy przepłacać skoro za mniejsze pieniążki dostajemy często nawet taki sam dobry produkt, lecz z inną nazwą firmy? Jestem facetem i nie używam podpasek ( cicho ), ale udzielam się w temacie, ponieważ takich rzeczy jest znacznie więcej, a programowanie społeczne wbija nam do głowy mnóstwo kłamliwych bajek, które z przyjemnością oglądamy.
P.S
Proszę wybaczyć za prostacki język, którym się do Was zwracam. Może właśnie w ten sposób uda się do Was dotrzeć i przemówić co niektórym do pustego łba.
P.S
Proszę wybaczyć za prostacki język, którym się do Was zwracam. Może właśnie w ten sposób uda się do Was dotrzeć i przemówić co niektórym do pustego łba.
nie nie tylko firomowe
sam se pij kole z biedronki biedaku !!!!!!!!!!!!
sam se pij kole z biedronki biedaku !!!!!!!!!!!!
kurde, ale zeby sie bawic w sprawdzanie rzetelnosci reklam to trzeba nie miec co z czasem robic
eurekaaaaaa
średnio trzy razy tygodniowo wylewam kawę na dokumenty na biurko -- zwykle w ruch idą papierowe ręczniki, itd itp, a wystarczy podpaską chmaitnąć i wessa wszystko
eurekaaaaaa
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów