📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
no i co on chce udowdni chce korzystac z firmowych w typ wypadku podpasek stac mnie na mnie to se je bede kukpowal a jak on chce se kupowadz badziewie z dyskoto to niech se kupuje no chyba ze to polaki sa takie glupie i nie wiedza ze reklam to lipa
rydzo2008 napisał/a:
no i co on chce udowdni chce korzystac z firmowych w typ wypadku podpasek stac mnie na mnie to se je bede kukpowal a jak on chce se kupowadz badziewie z dyskoto to niech se kupuje no chyba ze to polaki sa takie glupie i nie wiedza ze reklam to lipa
Kurwa trudno to nawet skomentować. Chyba dzieci w podstawówce potrafią lepsze zdania składać. Kup sobie jakieś ćwiczenia bo słownik nic tu nie da.
kogo to obchodzi jakich używasz? bardziej interesujące jest to ze w ogóle je sobie kupujesz
no i ta twoja pisownia... wiesz co to jest "szkoła"? słyszałeś w swoim życiu taki długi wyraz?
@Makabrowa
W Twoim wieku to chyba wkładasz sobie te tampony w nos, żeby Ci zupa przy obiedzie nie wypływała
W Twoim wieku to chyba wkładasz sobie te tampony w nos, żeby Ci zupa przy obiedzie nie wypływała
Powinien sobie podciąć żyły i krwi użyć zamiast wody. Byłoby bardziej realistycznie.
Cytat:
Drodzy Sadole, nie przepłacać!
Szczerze to jebie mnie cena podpasek, mogą kosztować nawet tyle ile aborcja Tobie podobnych. Jestem mężczyzną więc takie rzeczy mi nie są potrzebne i nie interesują mnie.
Piwa nie będzie.
trzeba przyznać, że podpaski chłoną wodę lepiej niż młodzi Rosjanie putinowską propaganę
kobietom z sadola potrzebne są podpaski? żeby sobie pod kutacha podłożyć czy co?
Za ten tekst na końcu ten filmik powinien powędrować do działu "Suchary"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów