Cytując klasyka ,,no opanuj się" albo ,,dooponuj się"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
To pies Halmana kupiony w Czarnobylu
Hipoterapia w praktyce
Koń Sylwi Spruek walczy z wykozystywaniem jego bytu przez zwierzęta ludzkie.
Ciekawe co konika tak wpieniło.
O, mam teorie... Widzicie? Konik ma piękna, biała sierść. Groziony jest chyba czarny jakiś? Może Konik esteta i mu fengshui kolor niedoszłego jeźdźca zaburzył
Albo Konik się szanuje w przeciwieństwie do części kobiet i nie chce być dosiadany przez czarnego?
O, mam teorie... Widzicie? Konik ma piękna, biała sierść. Groziony jest chyba czarny jakiś? Może Konik esteta i mu fengshui kolor niedoszłego jeźdźca zaburzył
Albo Konik się szanuje w przeciwieństwie do części kobiet i nie chce być dosiadany przez czarnego?
sothis napisał/a:
Ciekawe co konika tak wpieniło.
Klacz mu pewno ruchał, a koń to nie biały, spasiony, stulejarz impotent, co pozwala by mu człekokształtny żonę jebał i zapładniał. Piwo dla konia.
Bez powodu nie dostał.
No to już wiadomo co było na obiad.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów