Szef komisji spraw międzynarodowych rosyjskiej Dumy zaproponował ONZ, by w razie przesądzonej już inwazji na Syrię zza oceanu bez zgody tej Ligi Narodów 2.0 społeczność międzynarodowa domagała się odebrania Obamie pokojowego Nobla. Może więc najgłupszy Nobel w dziejach zostanie cofnięty, choć szansę są małe, bo jak wiadomo ruscy to antytęczowi faszyści.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Coraz bardziej szanuję Ruskich. Mam nadzieję, że czarny kutas zostanie ukarany za szkody, które poczynił Ameryce i światu.
@up
jak nie obama to byłby inny pionek.
Prezydent to tylko reprezentant, pionek penej grupy osób, a nie władca absolutny
jak nie obama to byłby inny pionek.
Prezydent to tylko reprezentant, pionek penej grupy osób, a nie władca absolutny
@up Ale jakiś minimalny wpływ by miał, chociaż troche. No i nie każdy pionek USA dostaje Nobla na zachęte
były głupsze noble, np dla unii europejskiej albo dla wielu podłych żydów z izraela
" bo jak wiadomo ruscy to antytęczowi faszyści."
No i dobrze, że nie tolerują pedalstwa i brudasów z pejsami ! Polać im.
No i dobrze, że nie tolerują pedalstwa i brudasów z pejsami ! Polać im.
@MateuszMmz
Był taki jeden, co chciał wojska wycofać, chciał POKOJU. Kennedy miał na nazwisko i zrobili mu operację plastyczną pociskiem z karabinu.
Był taki jeden, co chciał wojska wycofać, chciał POKOJU. Kennedy miał na nazwisko i zrobili mu operację plastyczną pociskiem z karabinu.
Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę ale prezydenci to tylko marionetki. Całością gra pewna organizacja, jeśli nie wiecie jaka to zapraszam do szukania informacji. Niedawno był post jak pewna Pani się wypowiadała na ten temat, ale już go nie widzę bo chyba za dużo prawdy mówiła.
Adolf Hitler wcale nie był marionetką !!!
Ruscy może i są popieprzeni, ale jednak swoje zasady mają. Czasami. Bo żeby wejść do Gruzji nie potrzebowali żadnych dowodów, a jedynie lamentów Osetyjczyków.
gravesSniper napisał/a:
Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę ale prezydenci to tylko marionetki. Całością gra pewna organizacja, jeśli nie wiecie jaka to zapraszam do szukania informacji. Niedawno był post jak pewna Pani się wypowiadała na ten temat, ale już go nie widzę bo chyba za dużo prawdy mówiła.
Niech zgadnę, to pewnie:
-żydzi
-masoni
-komuniści
-dowolne połączenia powyższych 3
-reptilianie
-iluminaci
-grupa bilderberg
Nie zgadłeś. To PO.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów