📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:07
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:56
🔥
Halloween
- teraz popularne
Baba z wozu, koniom lżej.
Nie zapięła pasów, to teraz niech nie ma pretensji
Niech ktoś jej przepiszę ketanol i jutro przejdzie jej ból dupy
Szczerze to do motoro pizdowych akcji od Halmana Ci daleko!
baronturbina napisał/a:
Szczerze to do motoro pizdowych akcji od Halmana Ci daleko!
Widzę zazdrosc, zawiść i złość.
Nie mam zamiaru się z nikim licytować, a jedynie podzielić się od czasu czymś. Tobie też mogę coś osobistego sprzedać.
Ale jaka zazdrość. Już kiedyś pisałem pytanie: czy krytyk filmowy musi kręcić filmy lub je wrzucać? Czy idąc na kolacje do restauracji musisz być kucharzem? Czy mogę ocenić ten film i go porównać nie wstawiając nic samemu?
Odpowiedz sobie.
Czekam na to coś osobistego co mi „też możesz sprzedać” jak na nic innego w życiu.
Odpowiedz sobie.
Czekam na to coś osobistego co mi „też możesz sprzedać” jak na nic innego w życiu.
dogorywa na tej ziemi, jakby przynajmniej z pendolino wypadła.
Wczoraj tam tego nie było, typowa rutyna i jazda z pamięci.
przystanek na żądanie
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Cyrk z miasta wyjechał, tylko małpa została
-Życzy Pan sobie miejsce przy kobiecie?
- nie dziękuję są mało stabilne w waszych liniach
- nie dziękuję są mało stabilne w waszych liniach
czy to prawda, że większość z was onanizuje się podczas oglądania takich fimików??? nie stać was na nic twardszego??? oj polaczkowo, polaczkowo. dosiadam się na tego sadistika, tylko z sentymentu, bo jak czytam wasze wypociny to się uśmieję z waszej polszcyzny, ortografii, oraz ogólnego poziomu wiadomości. ale czego wymagać od pisiorowatych wyborców. jaki pan, taki jego majdan.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów