📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13
🔥
Wrocławska Policja sprząta śmieci z ulicy.
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Typer w tle tak przyzwyczajony do odgłosów dzielnicy, że dopiero po 15 strzałach ogarnął że to nie dzielnia
NEWPORT BEACH, Kalifornia (KABC) -- Podejrzany o zabójstwo został zastrzelony przez policję wczesnym rankiem w sobotę po pościgu, który zakończył się na molo w Newport Beach, poinformowały władze.
Do zdarzenia doszło około godziny 7 rano.
Według Departamentu Policji Santa Ana, funkcjonariusze zostali poproszeni przez zewnętrzną agencję o zatrzymanie podejrzanego - którego tożsamości nie ustalono - w mieście Santa Ana.
Funkcjonariusze SAPD zlokalizowali podejrzanego w pojeździe i próbowali go zatrzymać, po czym nastąpił pościg
Podejrzany pojechał następnie na molo, zmierzając do jego końca.
Na nagraniu można usłyszeć kilka strzałów. Policja powiedziała, że podejrzany został uznany za zmarłego na miejscu zdarzenia.
Do zdarzenia doszło około godziny 7 rano.
Według Departamentu Policji Santa Ana, funkcjonariusze zostali poproszeni przez zewnętrzną agencję o zatrzymanie podejrzanego - którego tożsamości nie ustalono - w mieście Santa Ana.
Funkcjonariusze SAPD zlokalizowali podejrzanego w pojeździe i próbowali go zatrzymać, po czym nastąpił pościg
Podejrzany pojechał następnie na molo, zmierzając do jego końca.
Na nagraniu można usłyszeć kilka strzałów. Policja powiedziała, że podejrzany został uznany za zmarłego na miejscu zdarzenia.
OdpadAtomowy napisał/a:
Od ilu gwiazdek był helikopter? ⭐⭐⭐⭐
chyba od trzech, a czołg od sześciu/pięciu?
wiem że wiecie, ale c🤬j tam xD
Pewnie wiedział jak się to skończy, przyjechał zginać o zachodzie słońca
PsychoAntysyjonista napisał/a:
Typer w tle tak przyzwyczajony do odgłosów dzielnicy, że dopiero po 15 strzałach ogarnął że to nie dzielnia
Nie. Po prostu dostał rykoszetem i dlatego zaczął sp🤬alać. Trochę za późno.
Tutaj ujęcie tej samej akcji z helikoptera: sadistic.pl/jose-velasquez-kobite-byl-zastrzelil-vt607071.htm
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie