📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już chciałem napisać, abyś szedł z tym do piekła (dosadniej), ale
zobaczyłem nazwę autora i mnie zmroziło z respektu.
P.S. Jaranie się piłką nożną to...
... więc Wyrzuć to na kwejka.
Pozdrawiam.
zobaczyłem nazwę autora i mnie zmroziło z respektu.
P.S. Jaranie się piłką nożną to...
... więc Wyrzuć to na kwejka.
Pozdrawiam.
.......... napisał/a:
..
Ty jesteś ten lamus Velture, co na wszystkich donosi?
Co się stało, że zmieniłeś nazwę i login?
P.S. Jeśli to nie Ty, to przepraszam.
Ostatnio tego frajera nie widać.
Pozdrawiam.
Cara_Al_Sol napisał/a:
Ty jesteś ten lamus Velture, co na wszystkich donosi?
Co się stało, że zmieniłeś nazwę i login?
P.S. Jeśli to nie Ty, to przepraszam.
Pozdrawiam.
Tak to on
A co do suchara centuriona to wiecie co z tym zrobić
Dajcie spokój, ja od kilku lat krakałem, że wreszcie wyjdzie gdzieś jakiś wariat i ktoś zapłaci życiem za tę szczujnię. No i co? Stało się. I co teraz? Debile oczywiście nadal będą podszczuwać, dopóki nie będziemy mieli drugiej Ameryki lat 60., a wtedy Homeland Security Act czy coś...
Ja stąd spierdalam. Nie chcę już żyć w tym kraju.
Ja stąd spierdalam. Nie chcę już żyć w tym kraju.
Cytat:
Pozdrawiam.
Bo ma XP z przestarzałymi wtyczkami i sadola nie może oglądać
Centurion, Ty żyjesz???
Wielu ludzi z dawnego #piwo ma się dobrze.
Jeżeli Centurion wrzuca materiały na Sadola to wiedz, że coś się dzieje.
Jest to oznaka, że żyjemy w czasach ostatecznych.
Jest to oznaka, że żyjemy w czasach ostatecznych.
nas nie interesuje sie, nas sie.. znaczy o to chodzi ze.. bo policja jest na stadionie... kurwa! pamietam to jak dzis
Klasyk, he he.
Nas nie interesuje, znaczy się chodzi o to że yyy, bo policja w ogóle jest na stadionie a oni będą w ogóle yyy... później będą rozkminiali w ogóle, kto co był.
Nas nie interesuje, znaczy się chodzi o to że yyy, bo policja w ogóle jest na stadionie a oni będą w ogóle yyy... później będą rozkminiali w ogóle, kto co był.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów