Można lecieć do domu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Łeee, nagrywa w cywilizowanym państwie, i w dodatku biały człowiek.
Wiedziałem, że nic się nie stanie.
Sadic napisał/a:
Łeee, nagrywa w cywilizowanym państwie, i w dodatku biały człowiek.
Cóż, to wypadkowa techniki i IQ - nie mogło być inaczej, ale Ci goście co w jułesej pracują na liniach wysokiego napięcia - no powiem Ci szacun...
PolitP..... pokombinuj, myślę ze szybko złapiesz o co chodzi z tymi drabinami
Jak mu zabraknie drutu na kable do prądu może wziąć włosy z jąder gdyż są ze stali
Sadic napisał/a:
i w dodatku biały człowiek
wystarczy powiedzieć "człowiek", nie trzeba pleonazmów
sirapacz napisał/a:
Nie nadawałbym się do tej pracy - zasrałbym cały ten słup...
Sraka leci od samego patrzenia
Kuźwa ja autobusem muszę z pracy wracać
PoliteP napisał/a:
To na chuj mu drabina, jak Go helikopter zabiera?
Po to zeby dostac sie donprzewodow ktore od konstrukcji oddziela izolator
Moj zawod czyli elektromonter linii wysokich napiec, jak kiedys ktorys z moich ziomkow sie spierdoli ze slypa to wrzuce fajny material na harda, alvo ltorys z moich ziomkow wrzuci jal ja sie spierdole
chodzi o to ze nie ma uziemienia i go nie pierdolnie, jak ptaki siedza na kablach to tez nic sie nie dzieje bo nie ma uziemienia
disturbed666 napisał/a:
chodzi o to ze nie ma uziemienia i go nie pie**olnie, jak ptaki siedza na kablach to tez nic sie nie dzieje bo nie ma uziemienia
Tu też chodzi o różnice potenciałów. Ptaszka nie jebnie bo mały, ale weź Ty się człowieku czasem trzymaj kabla.... Twóje ciało stwarza większy opór niż takiego ptoka. Różnica potencjałów i żegnamy Cię.
SzychaRKS napisał/a:
Po to zeby dostac sie donprzewodow ktore od konstrukcji oddziela izolator
Moj zawod czyli elektromonter linii wysokich napiec, jak kiedys ktorys z moich ziomkow sie spierdoli ze slypa to wrzuce fajny material na harda, alvo ltorys z moich ziomkow wrzuci jal ja sie spierdole
szacuneczek, naprawdę trzeba mieć charakter, aby tak pracować,
ale nie kracz tylko odpukaj w niemalowane
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów