📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
zakładka z kwejkiem Ci się pomyliła
@carefulnow:
Dlaczego zawsze największymi malkontentami okazują się ludzie, którzy nic nie wrzucają, a większość ich postów nic nie wnosi do dyskusji. Po co takie coś żyje?
Dlaczego zawsze największymi malkontentami okazują się ludzie, którzy nic nie wrzucają, a większość ich postów nic nie wnosi do dyskusji. Po co takie coś żyje?
Właśnie to jest napisane na dole
sekunda przed tym jak wszystko zaczęło istnieć
A nie kurwa koniec świata -.-
sekunda przed tym jak wszystko zaczęło istnieć
A nie kurwa koniec świata -.-
@up
Sprawdź, co znaczy "to cease" i połącz to z resztą tamtego zdania
Sprawdź, co znaczy "to cease" i połącz to z resztą tamtego zdania
Koniec świata polisz werszyn
Akurat jego posty są bardziej merytoryczne od 90% pozostałych użytkowników, a że nie dostaje dużo piw, no cóż...
Ok sorry xD nie wiedziałem, że grozi taki lincz za komentarz rysunku, który mi się nie spodobał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów