Tak powstają dziury w jezdni
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tak powstają dziury w jezdni
Gandalf-Szary napisał/a:
A co się stało z tym WTC ??
Nic, nadal stoi, tylko tak w chuja walili. Podobno jedną wieżą zarządza Husajn, a drugą Kaddafi, tak się dogadali z Bushem za dwie beczki adrenochromu i fiolkę jakiegoś zjadliwego wirusa, Wuhan-400 czy jakoś tam.
Wieżyć kij cie to boli co kto oglada. Wrestling jest reżyserowany a nie udawany. Ruchu sa amortyzowane na ile tylko się to da.
A co do kolegi wyzej co wspomnial o wcw, sprawdz sobie aew to federacja ktora jest ciekawa alternatywą dla wwe ktore juz dawno mi zbrzydlo mimo iz nie tak dawno ogladalem jeszcze regularnie.
Nie wiem kto zaczął, ale afro się elegancko uspokoił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów