Tak powstają dziury w jezdni
Tak powstają dziury w jezdni
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówAfro zamortyzowało, ale pfff jakie WWE. WCW to byla federacja, 5 na 1 to byla normalka do tego biale NWO czerwone NWO ehhh Goldberg Sting La parka co zawsze z krzeslem wchodzil Starsi sadole napewno ogladali jak to lecialo w naszej telewizji. Mlodsi niech sobie na yt poszukaja co to byl wrestling.
specjalnie dla Ciebie sobie przypomniałem sadolowe hasło. Myślałem że społecznośc sadola jest ciut inteligentniejsza. Fascynować sie wrestling"iem to tak jak wiezyć wtc i covid.
specjalnie dla Ciebie sobie przypomniałem sadolowe hasło. Myślałem że społecznośc sadola jest ciut inteligentniejsza. Fascynować sie wrestling"iem to tak jak wiezyć wtc i covid.
Sadolowa inteligencja cie przerasta naprawde jezeli myslisz ze my myslimy ze to prawdziwe walki A jak mylisz ze zadnego covida nie ma powiedz to mojemu ziomkowi ktory juz w piachu lezy tez mial 36 lat jak ty.
Typowe, że teorie spiskowe o covid i wtc pisze osoba, która zdania poprawnie napisać nie potrafi. Ortografia i gramatyka to też spiski i "czeba im się pszecifstawiać"
specjalnie dla Ciebie sobie przypomniałem sadolowe hasło.
Pisze gościu, który miesiąc temu założył konto
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?specjalnie dla Ciebie sobie przypomniałem sadolowe hasło. Myślałem że społecznośc sadola jest ciut inteligentniejsza. Fascynować sie wrestling"iem to tak jak wiezyć wtc i covid.
A co się stało z tym WTC ??
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów