18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:20
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
C................3 2013-10-03, 21:32 3
następny ciul z kamerką
Zgłoś
s................9 2013-10-03, 21:36
Koniec z bezkarnością straży m. i policji ??
Właśnie filmik pokazuje, że żaden koniec. Robią co chcą i tyle ;]
Zgłoś
a................1 2013-10-03, 21:36 1
nie wiem co o tym sądzić........ ogólnie to mam w dupie całą tą straż miejską ale w tym wypadku wygląda mi to na zwykłe zawinięcie pijaka z ulicy i natrętnego, prowokującego kamerzystę.......
Zgłoś
t................x 2013-10-03, 21:45 5
I kurwa dobrze, od tego są. Żule jebane kurwa piją i rzygają gdzie popadnie. coś mi się wydaje że kamerzyście tatusia zwinęli więc temu taka akcje robił.
Jesli wy wolicie bande meneli od SM to kurwa gdzie wyście się wychowali?
Zgłoś
d................! 2013-10-03, 22:09 1
przestępcy i szmaty, przebrani w niebieskie mundury...
Zgłoś
riddick1773 2013-10-03, 22:14 1
na miejscu tych pseudo psów napierdoliłbym tego pajaca z kamerą i zwinął na 48.
I co on niby chce pokazać? Co on chce ugrać nagrywając takie łachy, jeszcze ten jego styl i głosik jak pizda. Takich pajacy zakompleksionych powinni pałować od razu na wejściu może oduczyli by się pajacowania.
Zgłoś
d................! 2013-10-03, 22:25 1
riddick1773 napisał/a:

na miejscu tych pseudo psów napierdoliłbym tego pajaca z kamerą i zwinął na 48.
I co on niby chce pokazać? Co on chce ugrać nagrywając takie łachy, jeszcze ten jego styl i głosik jak pizda. Takich pajacy zakompleksionych powinni pałować od razu na wejściu może oduczyli by się pajacowania.

Widzę, że rodzice do tej pory są aktywnymi działaczami ZOMO.
Sam przecież na to nie wpadłeś, debilu.

Mamy i będziemy mieli prawo nagrywać, każdego jednego pracownika służby publicznej. Ci na załączonym filmie, jak zwykle, byli portierami. Bo jak kurwa nazwać, kogoś kto nie dostaje normalnej pracy, nie dostaje się do wosjak i policji (co to kurwa za aspiracje, w ogóle?), i kończy swoją karierę w straży miejskiej, haha.

Brakuje nam niezależnych sędziów, prokuratorów, kogoś kto mógłby trzymać krótko niedorozwiniętych, na stanowiskach które znacząco przekraczają ich kompetencje.

A ty, ssij.
Zgłoś
szklanka 2013-10-03, 22:27
Jebać i sm i policje. nic więcej nie można w ich temacie powiedzieć, wybaczcie.
Zgłoś
tranzystor 2013-10-03, 22:36 1
Nie znoszę Straży Miejskiej, ale ten frajer z pedalską dykcją mnie wyjątkowo wkurwia. O ile Emil robi zwykle akcje na poziomie, to ten jest zdebilałym cwaniakiem.
Zgłoś
d................! 2013-10-03, 22:43
tihomax napisał/a:

I kurwa dobrze, od tego są. Żule jebane kurwa piją i rzygają gdzie popadnie. coś mi się wydaje że kamerzyście tatusia zwinęli więc temu taka akcje robił.
Jesli wy wolicie bande meneli od SM to kurwa gdzie wyście się wychowali?

Są ludzie, taborety i warzywa. Tak wygląda nasz świat - gorsi, lepsi. Nasze społeczeństwo jest indoktrynowane chrześcijaństwem i alkoholizmem. Tego pierwszego uczy szkoła, drugiego życie.

Ja też nie lubię meneli, ale myślę, że częśc z nich w życiu by taka nie była gdyby czuli, że pracują na coś konkretnego. Pomyśl tylko, "ten sztaif pod sklepem" może być spawaczem, który w polsce zarabia 6zł/h/czarno, a na wyspach 10 funtów/h na start...
Życie w polsce jest droższe niż na wyspach, więc te 6zł można sobie wsadzić w odbyt.

To nie ludzie, tylko warunki popychają ich do takich skrajności.
A co do SM, powtarzam, co to kurwa za aspiracje? oO
Zgłoś
Emt1 2013-10-03, 22:53
Brońcie ich jeszcze osły to będzie kurwa z pewnością lepiej, ehh, łamią przepisy i to wobec młodych ludzi którzy piją sobie piwo wieczorem, straszenie horrendalnymi mandatami, przeklinanie, szarpanie każdego dni na każdym kroku i jak sobie go ktoś nagrywa to choćby skały srały może sobie go nagrywać i musi to policjant/sm czy inny chuj przełknąć, jak mu to nie siedzi to niech se zmieni profesje pajac. Serio ręce opadają jak czytam niektórych kretynów co to stają za służbami. Ja nigdy nie podpisuje mandatów i nigdy ich nie płacę bo przychodzą umorzenia, ale zawsze muszę się użerać z kretynami co to myślą że im wszystko wolno. LOL DIDN'T READ wiem weim, ema
Zgłoś
Frostbourn 2013-10-03, 22:55
I te kurwy sa oplacane z moich pieniedzy. JA PIERDOLE GDZIE JA ZYJE.
Zgłoś
wudun 2013-10-03, 23:03
Jakim trzeba być dnem aby w wieku 20-25 lat w SM pracować. Toż to przykład nie dostania się do policji;D
Zgłoś
ziomcio1234 2013-10-03, 23:28
menel też człowiek
Zgłoś
Tassadar 2013-10-04, 0:44
Po co on to robi, nie pokazuje żadnej prawdy ani niczego nie zmienia tylko wkurza ludzi swoim debilnym zachowaniem, czyli wkładaniem kamery prosto w dupę podczas pracy. Ciekawy jestem jakby wam tak szef podtykał kamerę w robocie albo nie szef tylko jakiś inny typ i pierdolił rzeczy typu "czy pan wkręca tego wkręta zgodnie z przepisami?" "dlaczego ta teczka leży na podłodze może ona potrzebuje pomocy", kręcąc te filmy ludzie to robiący posuwają się do paranoi moim zdaniem. Używają swoich praw które im się jak najbardziej należą ale z drugiej strony takie coś to jest natręctwo i przeszkadzanie. Mam nadzieję że jakiś menel mu obrzyga auto jakiś gówniarz dla zabawy mu upieprzy lusterko bo jest nawalony a on będzie zmuszony taką straż wezwać. Kolejna sprawa to fakt że policja czy inna formacja tego typu nie może się bawić z potencjalnym przestępcą jak z dzieckiem, wyjebałeś szybę temu panu, no powiedz? Oj nie dobry lump nie wolno wiesz? Chodź daj rączkę pójdziemy do auta pogadać, zobacz mam tu takie fffaaaaajne bransoletki... Ludzie bez jaj, za morde i do suki bez pieprzenia. Zdarzają się odchyły od normy, ale z reguły 99% ludzi dostaje mandat bo zrobiło coś czego nie powinno się robić a nie za piękne oczy. A ile takich mandatów się odpuszcza, też pewnie sporo. Najlepiej roboty zatrudni w policji, nie będzie gadania że złośliwie coś się otrzymało

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem