📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:43
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Policja to ścierwo. Kogo nigdy nie przeszukiwano bezpodstawnie czy nie trzymano na dołku nigdy tego nie zrozumie.
kurwy jebane
Znalazł sie kurwa obrońca meneli, a jak będzie komuś karetka potrzebna to okaże się, że menele sie wożą
Koleś nie dosć że debil i prowokator to jeszcze na dodatek ustawił publikowanie komentarzy tylko po jego akceptacji aby ktoś mu czegoś nie wypomniał, śmieszny ciul.
W sumie to mam na to wyjebane. Lepiej niech robią to niż ustawiają fotoradary w krzakach.
Nic nie wynika z tego materiału a kamerzysta zamiast sam wezwać pogotowie czy policję, jedynie pierdoli im koło dupy.
co za mymlun
riddick1773 napisał/a:
na miejscu tych pseudo psów napierdoliłbym tego pajaca z kamerą i zwinął na 48.
I co on niby chce pokazać? Co on chce ugrać nagrywając takie łachy, jeszcze ten jego styl i głosik jak pizda. Takich pajacy zakompleksionych powinni pałować od razu na wejściu może oduczyli by się pajacowania.
Widzę, że rodzice do tej pory są aktywnymi działaczami ZOMO.
Sam przecież na to nie wpadłeś, debilu.
Mamy i będziemy mieli prawo nagrywać, każdego jednego pracownika służby publicznej. Ci na załączonym filmie, jak zwykle, byli portierami. Bo jak kurwa nazwać, kogoś kto nie dostaje normalnej pracy, nie dostaje się do wosjak i policji (co to kurwa za aspiracje, w ogóle?), i kończy swoją karierę w straży miejskiej, haha.
Brakuje nam niezależnych sędziów, prokuratorów, kogoś kto mógłby trzymać krótko niedorozwiniętych, na stanowiskach które znacząco przekraczają ich kompetencje.
A ty, ssij.
Possać to sobie sam możesz ty debilu. Patrz co koleś robi na filmiku, przypierdala się chuj wie o co, ja wiem że psy nie są w porządku tak samo jak pseudo psy t.j. straż miejska, ale obczaj jakby koleś tak podszefł do jakiegoś wkurwionego gościa dostałby w papę.
Możesz wyjąć paluszek z buzi już skończyłem pedale
na miejscu tych pseudo psów napierdoliłbym tego pajaca z kamerą i zwinął na 48.
I co on niby chce pokazać? Co on chce ugrać nagrywając takie łachy, jeszcze ten jego styl i głosik jak pizda. Takich pajacy zakompleksionych powinni pałować od razu na wejściu może oduczyli by się pajacowania.
Widzę, że rodzice do tej pory są aktywnymi działaczami ZOMO.
Sam przecież na to nie wpadłeś, debilu.
Mamy i będziemy mieli prawo nagrywać, każdego jednego pracownika służby publicznej. Ci na załączonym filmie, jak zwykle, byli portierami. Bo jak kurwa nazwać, kogoś kto nie dostaje normalnej pracy, nie dostaje się do wosjak i policji (co to kurwa za aspiracje, w ogóle?), i kończy swoją karierę w straży miejskiej, haha.
Brakuje nam niezależnych sędziów, prokuratorów, kogoś kto mógłby trzymać krótko niedorozwiniętych, na stanowiskach które znacząco przekraczają ich kompetencje.
A ty, ssij.
Possać to sobie sam możesz ty debilu. Patrz co koleś robi na filmiku, przypierdala się chuj wie o co, ja wiem że psy nie są w porządku tak samo jak pseudo psy t.j. straż miejska, ale obczaj jakby koleś tak podszefł do jakiegoś wkurwionego gościa dostałby w papę.
Możesz wyjąć paluszek z buzi już skończyłem pedale
Ja bym chyba nie wytrzymał i zajebał w ryj prowokatorowi drącemu jape, a potem mu ten telefon rozjebał o czoło. Nie to żebym bronił miejskich, ale nie trawie takich konusów szukających dziury w całym.
po co ta cenzura??? to są ekhmm funkcjonariusze publiczni na służbie, więc możesz ich nagrywać w dowolny sposób bez ich zgody
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
dNkN! napisał/a:
To nie ludzie, tylko warunki popychają ich do takich skrajności.
Oj zarabiam 6zł/h tragedia nie kupie jedzenia rodzinie tylko najebie się z żalu pod blokiem. Chuj takim w dupe rodzinie i innym bedzie lepiej bez niego.
Proszę wszystkie Panie o zamknięcie swoich warg. Nie jestem fanatykiem straży miejskiej - u mnie w mieście nawet do żula nie podjadą, a stoją tylko z fotoradarem na drodze wojewódzkiej. Na filmie zostali nagrani funkcjonariusze wykonujący rzetelnie swój obowiązek - zgarniają pijanych z miejsc publicznych. Powiedzcie gimbusy, który z was lubi siedzieć na obszczanej przez żula ławce?
"Wezwijcie pogotowie, ten człowiek potrzebuje pomocy !" - słysząc ten tekst od osoby, która nawet nie pochyliła się nad osoba leżącą i nie sprawdziła czy oddycha (w gimnazjum zapewne macie zajęcia z pierwszej pomocy i znacie kolejność wykonywania BLS, prawda?). Podsumowując: Jeżeli łajzo naprawdę nie potrafisz pomóc, to bynajmniej nie zawracaj dupy osobom, które pomagają.
"Wezwijcie pogotowie, ten człowiek potrzebuje pomocy !" - słysząc ten tekst od osoby, która nawet nie pochyliła się nad osoba leżącą i nie sprawdziła czy oddycha (w gimnazjum zapewne macie zajęcia z pierwszej pomocy i znacie kolejność wykonywania BLS, prawda?). Podsumowując: Jeżeli łajzo naprawdę nie potrafisz pomóc, to bynajmniej nie zawracaj dupy osobom, które pomagają.
coś trzeba robić z tymi menelami kurwa. Jak będziesz się im wpieprzać w robotę to sam będziesz zbierać go zarzyganego z chodnika. Nie żebym bronił strażników.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów