📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwko dla kierowcy
A) prowokuj sytuację do obiektywu
B) wycisz trąbiący od kilku minut autobusu i opublikuj to w internecie
C) daj tytuł; "Kierowca autobusu celowo potrącił rowerzystę blokującego ruch podczas strajku kobiet!"
B) wycisz trąbiący od kilku minut autobusu i opublikuj to w internecie
C) daj tytuł; "Kierowca autobusu celowo potrącił rowerzystę blokującego ruch podczas strajku kobiet!"
Jeszcze ten pajac z trąbką co nagrywał telefonem. W psychiatrykach powinny być łózka tak szerokie, żeby takiego delikwenta razem z rowerem przywiązać.
UP
Faktycznie to są te zjeby z marszu. W takim przykładowo szpitalu psychiatrycznym Drewnica mieści się nawet 500 osób. Można by taki marsz pokierować prosto do szpitala. Potem pigułka albo szpryca i palulu.
UP
Faktycznie to są te zjeby z marszu. W takim przykładowo szpitalu psychiatrycznym Drewnica mieści się nawet 500 osób. Można by taki marsz pokierować prosto do szpitala. Potem pigułka albo szpryca i palulu.
Polać kierowcy, ulica to nie plac zabaw, zamiast blokować drogę przeciętnemu Kowalskiemu niech sobie palcem w d***e pogrzebią.
Dajcie namiary na privie na kierowcę, krata piwa poleci
Jak ja widzę takie strajki gdzie blokują bogu ducha winnym drogę to mnie krew zalewa.
Jak ja widzę takie strajki gdzie blokują bogu ducha winnym drogę to mnie krew zalewa.
A filmiku z dalszej sytuacji nie ma? Pewnie kierowca wyskoczyl, zajebal dwom i pipki zwatpily
Mogli by coś pożytecznego zrobić w ramach strajku jak blokada wyjazdu z siedziby straży miejskiej, reakcja była by 99, 9 procent pozytywna. A te tłuki blokują mi miasto gdzie większość Wawki jest za ***** ***
Ja bym rozjechał ich wszystkich.
Lobo24 napisał/a:
Jeszcze ten pajac z trąbką co nagrywał telefonem. W psychiatrykach powinny być łózka tak szerokie, żeby takiego delikwenta razem z rowerem przywiązać.
Genialny komentarz! Uśmiałem się jak skurwysyn. Rowery na łóżka a ich na podłogę bo pedalarze lubią kontakt z gruntem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów