18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
MakKfacz 2018-04-08, 23:16 7
Dorzucam polski akcent.

Nie staraj się, i tak umrzesz.
Zgłoś
ePeeL 2018-04-09, 0:19 8
Wiecie co jest smutne? Że polakom tak na prawdę idzie dobrze w dwóch sportach: właśnie w żużlu i jeszcze w skokach narciarskich (powiedzmy, że mówimy o takich stałych sukcesach), a te debile dalej będą pakować pieniądze w piłkę zajebaną jego mać nożną... Przykre.
Zgłoś
Siberian_Meat_Grinder 2018-04-09, 8:14 1
ePeeL napisał/a:

Wiecie co jest smutne? Że polakom tak na prawdę idzie dobrze w dwóch sportach: właśnie w żużlu i jeszcze w skokach narciarskich (powiedzmy, że mówimy o takich stałych sukcesach), a te debile dalej będą pakować pieniądze w piłkę zajebaną jego mać nożną... Przykre.

czyli indzie nam dobrze w sportach, które albo nikogo innego na świecie nie interesują, albo takich których praktycznie nikt inny nie uprawia ... do tego zacnego, wymienionego przez Ciebie grona dodałbym jeszcze brydż sportowy, szybownictwo i latanie precyzyjne. Dlaczego tam nie wkłada się pieniędzy?
Zgłoś
Indyferentny 2018-04-09, 10:16 1
Siberian_Meat_Grinder napisał/a:

czyli indzie nam dobrze w sportach, które albo nikogo innego na świecie nie interesują, albo takich których praktycznie nikt inny nie uprawia ... do tego zacnego, wymienionego przez Ciebie grona dodałbym jeszcze brydż sportowy, szybownictwo i latanie precyzyjne. Dlaczego tam nie wkłada się pieniędzy?

Ty wiesz, że reklama dźwignią handlu? I gdyby żużel był tak promowany jak piłka nożna to januszowi kibice wrzucaliby selfie z żużlu, a nie santiago pedaleum? Mnie tam cieszy, że żużel ma niską popularność względem teatru 26 aktorów. Przynajmniej jak zdarzy mnie się pojawić gdzieś na meczu to w trakcie przerwy technicznej mogę wymienić dwa zdania z gościem obok i mam pewność, że jak poruszę temat oglądanego przez nas sportu to mogę liczyć na sensowną rozmowę...

Pierdolę przeciniki
Zgłoś
Zimmerman 2018-04-09, 10:59
@up no kurwa bardzo sensowną, skoro ten sport jest chyba najnudniejszym sportem motorowym, przed nim są jedynie wyścigi ciągników i to też nie zawsze. Do tego chciałbym zaznaczyć, że w Gorzowie pakują pieniądze tylko w żużel a na resztę klubów/sportów/drużyn mają wyjebane (nie mówię o tamtejszej drużynie piłkarskiej, bo piłkę kopaną akurat też jebać). Stal jest bardzo bogata, ma nawet swój sklep z polarami i czapeczkami dla swoich fanów, czyli mojej cioci i sąsiada alkoholika. Więc uważam twoje zdanie za błędne i nie uważam, żeby w ten sport było pakowane zbyt miało pieniędzy i reklam.
Zgłoś
kokos_123 2018-04-09, 11:18
Najlepsze jest to, że jako jedyny nie miał ochraniacza/stabilizatora kręgosłupa szyjnego

:oneko:
Zgłoś
D3Ton 2018-04-09, 13:41
Pamiętam, jak kiedyś poszedłem pierwszy raz na żużel. Nigdy jakoś nie kumałem zachwytu tym sportem, bo jedynym o czym trzeba tam pamiętać, to "w lewo, w lewo, w lewo..." I jednemu się pomyliło Tak pięknego przyjebania w bandę nie widziałem nigdy wcześniej

"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Zgłoś
socjalmmv 2018-04-09, 14:41 1
Dla mnie ten sport jest tak samo chujowy jak to całe NASCAR.

Zgłoś
wkurwiacz_ludzi 2018-04-09, 21:31
Lepsza jakość:

Zgłoś
MakKfacz 2018-04-09, 22:08
W ogóle "sporty" motorowe to jedno wielkie nieporozumienie. F1, żużel, nascar... Jedynie rajdy jakoś się bronią.

Nie staraj się, i tak umrzesz.
Zgłoś
LordVanHadi 2018-04-10, 21:31
Adrian M
Zgłoś
Justynka99 2018-04-10, 23:08
A jak to się skończyło? Przeżyli?
Zgłoś
Siberian_Meat_Grinder 2018-04-11, 6:49
MakKfacz napisał/a:

W ogóle "sporty" motorowe to jedno wielkie nieporozumienie. F1, żużel, nascar... Jedynie rajdy jakoś się bronią.

Ale rajdy też są smętne. Dodatkowo mało efektowne (poza jakimiś hopkami itp), bo kierowcy nie walczą ze sobą, tylko z czasem.
Zgłoś
PanAndrzej666 2018-04-11, 18:30
to chyba jedyna fajna rzecz w tym sporcie
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów