📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
nooooo koooozak
A nie lepiej po prostu wyjść na browara?
niby co tu jest fajnego? koleś nawet nie potrafi konkretnie kogoś opierdolić, a wy się podniecacie... chociaż... kurwa, przecież się wakacje zaczęły...
up co ty pierdolisz;] ojebal go poziom ekspert:D
"masz bana na bycie moim znajomym!"
O kurwa, powiem tak jutro do kumpla
O kurwa, powiem tak jutro do kumpla
Widać, że jakiś przewrażliwiony dzieciak pisał. Pewnie internet odkrył jakoś niedawno.
Koleś ma 24 lata i przy dużej ilości znajomych może to wkurwiać. Zaproszenia nie idą z automatu, zawsze przed wysłaniem pyta się FB czy ma to wysłać czy nie, więc nie pierdol że większosc zaproszeń jest wysyłana automatycznie. Gosc traktuje FB jako portal do kontaktu ze znajomymi a nie jak GRY.PL...ja go popieram.
a co ma powiedzieć "zdzisiu"? nie dość że kompa z komuny ma, to jeszcze mniej paliwa!!
No tak kozak... zbanował frienda na fejsie... woooowwwww.
On wie co to sadyzm !
On wie co to sadyzm !
Byłby taki "kozak" to nie miałby tego zjebanego fejs-zbuka w ogóle...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów