Oklep konkretny, niezbyt "sportowy", natomiast koleś, który się tam wpierdala, powinien zostać wysłany na tortury.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czym się tutaj jaracie? Głupie zwierzęta okładają się, olaboga...
PS biały kolor skóry nie czyni z automatu człowiekiem. Bywają i czarni co mają więcej moresu co białe osiedlowe małpy.
PS biały kolor skóry nie czyni z automatu człowiekiem. Bywają i czarni co mają więcej moresu co białe osiedlowe małpy.
Jebane zwierzęta, kolor skóry oczywiście nieprzypadkowy.
PersivalusPerwersalus napisał/a:
jarasz się ? wpadnij do mnie to zatańczymy, a potem do burdelu
musisz oznajmić wszystkim gdzie pracujesz i ci z toba robia? A co do tych Pań to takie największe kozaczki dymane sa później po burdelach i płaczą jakie to życie jest chujowe i nie pozostaje nic tylko pic dawać dupy i sie na końcu powiesić
Ciekawe co sprawiło że aż taką nienawiść czują do niej? A może tu chodzi o ich brak inteligencji, jakaś mała zniewaga, a potem brak "poddaństwa" u ofiary sprawiły ten niefortunny w skutkach rozwój wydarzeń? Żal mi blondyny, ale i tak chuj jej w dupę.
kubadziuba napisał/a:
Ciekawe co sprawiło że aż taką nienawiść czują do niej? A może tu chodzi o ich brak inteligencji, jakaś mała zniewaga, a potem brak "poddaństwa" u ofiary sprawiły ten niefortunny w skutkach rozwój wydarzeń? Żal mi blondyny, ale i tak chuj jej w dupę.
Pomarzyć możesz
Wychodzi te bezstresowe wychowywanie. Potem jak na rozprawie siedzą to takie ciche i niewinne, aniołki, a weź tylko z nich oko spusc to albo ci oskórują pniaka albo spuszczą łomot koleżance bo ma 1mm dłuższy odrost. Świat schodzi na psy
de_sade napisał/a:
Oklep konkretny, niezbyt "sportowy", natomiast koleś, który się tam wpie**ala, powinien zostać wysłany na tortury.
Gdyby nie to że że mam podejrzenie graniczące z pewnością że jesteś jakimś wykastrowanym elementem będącym częścią roweru to życzyłbym ci żebyś oglądał własne dziecko w takiej sytuacji ale biorąc pod uwagę powyższe okoliczności cieszę się że nie będziesz miał wkładu w ... hmmm...
Rozwój naszej cywilizacji
Black Pitt napisał/a:
Gdyby nie to że że mam podejrzenie graniczące z pewnością że jesteś jakimś wykastrowanym elementem będącym częścią roweru to życzyłbym ci żebyś oglądał własne dziecko w takiej sytuacji ale biorąc pod uwagę powyższe okoliczności cieszę się że nie będziesz miał wkładu w ... hmmm...
Rozwój naszej cywilizacji
Co Ty pierdolisz? I w jaki sposób nie zrozumiałeś tego, co napisałem??? Bo napisać "Jak to zrozumiałeś?", nie ma sensu.
Tej rudej sam by wjechał z trepem na ryja. Dostaje wpierdol ten którego jest mniej? Z miła chęcią bym wyjebał po kolej każdemu tam, nie pięściami, kijem albo maczetą. Po za tym laski mają przejebane z tymi włosami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów