Oklep konkretny, niezbyt "sportowy", natomiast koleś, który się tam wpierdala, powinien zostać wysłany na tortury.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A potem takie gówno płacze razem ze starymi, że nie chciało. Jak to dzesika i samanta coś takiego? Nigdy w życiu, one takie grzeczne itp.
Do utylizacji kurwy, ostry zakład poprawczy i na wstępie jeszcze bardziej solidny wpierdol.
I profilaktycznie raz w tygodniu.
Do utylizacji kurwy, ostry zakład poprawczy i na wstępie jeszcze bardziej solidny wpierdol.
I profilaktycznie raz w tygodniu.
Brudne zwierzęta
Spęczniał mi nieziemsko
Typowe spierdolone umysłowo Karyny. Za włosy i w tył głowy. tfu
Znajomy jak tylko zobaczył że takie trzy napieprzały inną dzesikę, podbiegł i laski dostały po bombie i się skończyło. Wiecie dlaczego ją biły, bo miała zgrabne nogi i krótką sukienke, i kariny seba powiedział że fajne nobi ma andżela.
Wprost stworzona do oklepu, ale bardziej na tyłek;)
grzeo123 napisał/a:
Do utylizacji całkowitej, a nie do zakładu poprawczego. I tak żadnego pożytku nie będzie z takiego kurestwa...
Shanttyy napisał/a:
Do utylizacji całkowitej, a nie do zakładu poprawczego. I tak żadnego pożytku nie będzie z takiego kurestwa...
Najpierw oddać do burdelu niech zarobi na leczenie i odszkodowanie, dlaczego wszyscy mają ponosić koszty jej niedojebania umysłowego?
Oczojebna patobluza +500 do patowpierdolu. Zgadzam sie, dopóki używalna do burdelu, a jak sie bedzie rzucała to po ryju.
Skoro ot tak sobie wstała i poszła to żaden konkretny oklep to nie był.
Kurde, jakie to ekscytujące
MyNameAlice napisał/a:
Kurde, jakie to ekscytujące
jarasz się ? wpadnij do mnie to zatańczymy, a potem do burdelu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów