Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wiem, dlatego wziąłem się za sprzątanie piwnicy
To skąd wiesz co działo się na filmie powyżej?
Umiem czytać.
@up
Wiem, dlatego wziąłem się za sprzątanie piwnicy.
Posadzki na razie nie skuwaj. Może nie będzie potrzeby...
Łobuz kocha najbardziej
co to ma do rzeczy? większość facetów zmienia się po ślubie w tyranów uwierz w robocie się takiego gówna nasłuchałam że mam w dupie już za mąż pójście czy posiadanie dzieci
Znając kraje latynoskie, to mozliwe, ze i tak niebawem koles zginie zatrzelony lub zadzgany, jest tez opcja, ze cala rodzinka zostanie zaszlchtowana. Ciekawi mnie, jaki % rodzin w ameryce łaciskiej moze poszczycic sie tym, ze nkogo z bliskich nie zamrdowano, a w szczegolnosci w Brazylii, nie mówiąc o Manaus.
mistrz
Wy zawsze widzicie tylko jedną stronę medalu, a co jeśli ta mała obrażała jego matkę? Co jeśli mówiła coś, za co należało jej się stereo? Nie oceniajcie pochopnie, nigdy.
Tobie się należy stereo, w dupę i do japy!
Jak sobie kobitka bierze mężczyznę ze względu na wygląd i wielkość chuja oraz jurność to tak to jest, potem będzie płacz i "samotna matka szuka kochającego, miłego, spokojnego mężczyznę ze stałą i legalną pracą i mieszkaniem/domem, wygląd się nie liczy", da dupy sebusiowi a na tatusia poszuka sobie pracusia.
A jak pisał Tuwim
"Piotr miał cię za swą dziką żądzę,
Jan za to że jest piękny ciałem,
Alojzy miał cię za pieniądze,
Ja zawsze cię za kurwę miałem".
Już wyleczyłeś się z kompleksów?
Typ naprawdę w swoim komentarzu napisał, że wybierają faceta przez pryzmat wielkości chuja hahahaha nawet jeśli tak jest to co Cię boli... w sumie chyba wiem co
Dostałeś sporo lajków na sadolu, chwilowo Cię wyleczyli z kompleksów ale pamiętaj, od piwek na sadolu kutas nie rośnie więc juz przejebane będziesz miał do końca zycia
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów