Na opolskim rynku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
w rewanżu pewnie zje mu dom
Ten po lewej zbiera na Batmobile,a po prawej na jedzenie.
Dalej juz nie jestem przeczytac bo za ładne pismo ma,chyba drogim długopisem pisał.
Dalej juz nie jestem przeczytac bo za ładne pismo ma,chyba drogim długopisem pisał.
u mnie w mieście koleś klęczał z kartką "Jestem zdrowy, zbieram na piwo"
Piwo za moje miasto. Tyle brudasów nie widziałem w żadnym innym, a po deszczu wyrastają na rynku jak grzyby.
slaiter napisał/a:
czekam na eksperta, który to przeczyta
Dzień dobry.
Jestem doktorem grafologii (habilitacja z grafomanii) uniwersytetu w Pułtusku, posiadam ponadto dostęp do technologii którą posługują się specjaliści z CSI w Miami. Po dogłębnej analizie stwierdzam:
Batman napisał, że zbiera na batmobil.
Cygan napisał, że jest cyganem i śmierdzi mu z japy bardziej niż z rybnego za jego plecami, więc napisze tutaj ładnym pismem cokolwiek a ludzie i tak będą bali się podejść.
Rachunek za analizę wyślę do kolejnego komentującego. Tysiąc osiemset dwa złote i sześćdziesiąt siedem groszy się należy.
Wesołych świąt!
@freaxxx, gdzieś ty kultury się kurwa uczył co? W chuj mu pojechałeś, ale jesteś kurwa dorosły, bo wiadomo, że tylko dorośli najeżdżają na rodziców itp.
PS Macica która na ten świat Cię wydala pewnie pluje sobie w twarz do tej pory za to
PS Macica która na ten świat Cię wydala pewnie pluje sobie w twarz do tej pory za to
Hacerking napisał/a:
@freaxxx, gdzieś ty kultury się kurwa uczył co? W chuj mu pojechałeś, ale jesteś kurwa dorosły, bo wiadomo, że tylko dorośli najeżdżają na rodziców itp.
A gdzieś ty się kultury uczył że w twoich wypowiedziach co drugie słowo to "kurwa" ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów