Za harda na słabe bo tylko dupa niema rozklapciochy. Na rejonie standardowo. USA stan murzynowo. Jeśli było to do pieca.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
mimo 10 lat na sadolu są materiały od których można mimowolnie dostać odruchów wymiotnych
Pojebana rasa, samine nago a samce w kurtkach.
A widzisz te warstwę tłuszczu?
Prawie dwie minuty goła dupa a mi nawet nie drgnął, coś jakbym na samicę psa czy kota patrzył...
nowynick napisał/a:
Prawie dwie minuty goła dupa a mi nawet nie drgnął, coś jakbym na samicę psa czy kota patrzył...
Miałem napisać to samo, a dodam, że jestem po ponad 2 miesiacsch szkolenia wojskowego i nie miałem tam atrakcji pod postacią obecności kobiet.
Wiem, miałem to samo, ruchanie kolegów jest fajne tylko przez pierwszy tydzień.Miałem napisać to samo, a dodam, że jestem po ponad 2 miesiacsch szkolenia wojskowego i nie miałem tam atrakcji pod postacią obecności kobiet.
Nawet nie będę tego oglądał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów