Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Konkurs bezpieczna jazda
morbik • 2012-07-18, 22:21
Policja zorganizowała konkurs "Bezpieczna jazda". Ten, kto w miejscu, gdzie postawiono ograniczenie prędkości przejedzie przepisowo miał dostać nagrodę 1000 zł. Policjanci stoją w krzakach, mandaty się sypią, aż wreszcie powoli nadjeżdża mercedes. Zatrzymują kierowcę, salutują i mówią:
- Gratulujemy, jechał pan z przepisową prędkością. W nagrodę otrzymuje pan 1000 zł. Co zrobi pan z tymi pieniędzmi?
Facet drapie się po głowie i po chwili mówi:
- Wie pan, chyba wreszcie zrobię kurs prawa jazdy.
Na to odzywa się jego żona:
- Niech panowie nie słuchają, on zawsze takie bzdury gada po pijanemu...
Na to z tylnego siedzenia babcia:
- Mówiłam, że kradzionym daleko nie zajedziemy!
Ktoś puka z bagażnika:
- Czy to już Berlin?
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
S................i 2012-07-18, 22:28 8
Postawie piwko bo bez popity nie da rady tego przełknąć.
Zgłoś
0statniSprawiedliwy 2012-07-18, 23:41
@up smutne życie musisz mieć
Zgłoś
nurgle 2012-07-18, 23:47
@up chciałeś być fajny? nie wyszło :/
Zgłoś
milk_powder 2012-07-18, 23:49 46
może zaczniecie jeszcze obrzucać się kredkami?
Zgłoś
=CAMEL= 2012-07-18, 23:51 16
Przysięgam Ci, tak starego kawału na sadolu nie widziałem.
Zgłoś
Sinus 2012-07-18, 23:55 1
Ktoś już kiedyś pisał o sucharze co niby jak go ojcu opowiedział 10 lat temu to mu ojciec powiedział że stare. No to mamy bisa. Nie dość że stare to jeszcze suche. Do mnie nie trafia i w chuj nie śmieszne.
Zgłoś
F................m 2012-07-19, 1:17
Nie rozumiem... przecież dostał kasę. Na czym polega dowcip?
Zgłoś
f................k 2012-07-19, 3:01
Uwielbiam nagłe zwroty akcji. Piwo.
Zgłoś
b................� 2012-07-19, 10:30 2
Co za paranoja kurwa. Odnoszę wrażenie, że już wszyscy znają wszystkie kawały na sadolu. A jak ktoś im powie "ej, opowiedz jakiś kawał" - to kurwa nie wiedzą co powiedzieć - ale przecież znają je wszystkie (bo kurwa raz w 99' słyszeli od kolegi z piaskownicy).
Też słyszałem ten kawał ale dzięki za przypomnienie.
Zgłoś
k................0 2012-07-19, 11:36
Ulubiony dowcip mojego dziadka! Tylko, że kiedyś ten kawał miał inny sens. Za PRL był on popularny, gdyż wtedy ludziom marzył się ten "Berlin" a zwłaszcza jego część należąca do RFN. Teraz ten "Berlin" z bagażnika jest w sumie bez sensu.
Zgłoś
Macias17 2012-07-19, 17:14
mientki napisał/a:

Nie mogę wyjść ze zdumienia, że takie suchary wkleja tutaj jeszcze ktoś oprócz BongMana..

oj grabisz sobie
Zgłoś
Z................1 2012-07-19, 20:44
Bezieczna ajzda jest dla lamusow
Zgłoś
Vindic 2012-07-19, 23:10 2
Sinus napisał/a:

Ktoś już kiedyś pisał o sucharze co niby jak go ojcu opowiedział 10 lat temu to mu ojciec powiedział że stare. No to mamy bisa. Nie dość że stare to jeszcze suche. Do mnie nie trafia i w chuj nie śmieszne.

To może jakiś, żarcik, który zrozumiesz i wyda Ci się zabawny?

10010111010111011101110
1101110101001
011101011011010110

Zbyszek11 napisał/a:

Bezieczna ajzda jest dla lamusow

Racja, trzeba mieć mocny sprzęt i najlepiej kierownicę Logitecha...
Zgłoś
twojamatkajestgruba 2012-07-21, 9:01
@up
I słownik języka polskiego. Tak będzie bezieczniej
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem