📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
shaman01., gdybyś nie dodał tego gimboemotu na końcu posta z filmikiem - dałbym piwo.
no dobra, to teraz pokaż jak jeździli inni policjanci, którym na pewno udało się to wykonać.
moda na przypierdalanie się do policji.
w każdej grupie znajdziesz kogoś, kto się nie zna na tym co robi. Czemu tak na przykład nikt nie śmieje się tutaj z lekarzy, którzy nadal biorą w łapę bajońskie sumy lub mechaników samochodowych wymyślających nowe usterki auta w nieskończoność.
moda na przypierdalanie się do policji.
w każdej grupie znajdziesz kogoś, kto się nie zna na tym co robi. Czemu tak na przykład nikt nie śmieje się tutaj z lekarzy, którzy nadal biorą w łapę bajońskie sumy lub mechaników samochodowych wymyślających nowe usterki auta w nieskończoność.
6gexidge napisał/a:
shaman01., gdybyś nie dodał tego gimboemotu na końcu posta z filmikiem - dałbym piwo.
Chuj to kogo obchodzi co ty byś dał
wajnie jesci
z samochodami też sobie nie radzą ))
Poważny wypadek w Gdyni. Zamknięty wjazd na Drogę Różową.
Aktualizacja 20:47 Droga Różowa jest już przejezdna w obu kierunkach.
Aktualizacja godz. 18:55 Droga Różowa jest cały czas zamknięta. Usuwanie skutków wypadku potrwa przynajmniej do godz. 20. Znamy już więcej szczegółów: w wypadku wziął udział tylko jeden samochód (pierwsze informacje mówiły o trzech), który uderzył w filar wiaduktu. Był to nieoznakowany policyjny radiowóz. Jechało nim dwóch policjantów na służbie. Obaj są poważnie ranni - jednego z nich do szpitala musiał przetransportować śmigłowiec. Na miejscu pracują biegli, którzy badają przyczyny wypadku.
Do groźnego wypadku doszło ok. godz. 16.30 na wysokości hali widowiskowo-sportowej Gdyni na Drodze Różowej w Gdyni. Doszło tam do zderzenia trzech aut. Z naszych informacji wynika, że wśród nich jest nieoznakowany radiowóz policyjny.
Stoi pas jezdni w kierunku centrum Gdyni.
Policja zamknęła wjazd na Drogę Różową na wysokości Redłowa.
Poważny wypadek w Gdyni. Zamknięty wjazd na Drogę Różową.
Aktualizacja 20:47 Droga Różowa jest już przejezdna w obu kierunkach.
Aktualizacja godz. 18:55 Droga Różowa jest cały czas zamknięta. Usuwanie skutków wypadku potrwa przynajmniej do godz. 20. Znamy już więcej szczegółów: w wypadku wziął udział tylko jeden samochód (pierwsze informacje mówiły o trzech), który uderzył w filar wiaduktu. Był to nieoznakowany policyjny radiowóz. Jechało nim dwóch policjantów na służbie. Obaj są poważnie ranni - jednego z nich do szpitala musiał przetransportować śmigłowiec. Na miejscu pracują biegli, którzy badają przyczyny wypadku.
Do groźnego wypadku doszło ok. godz. 16.30 na wysokości hali widowiskowo-sportowej Gdyni na Drodze Różowej w Gdyni. Doszło tam do zderzenia trzech aut. Z naszych informacji wynika, że wśród nich jest nieoznakowany radiowóz policyjny.
Stoi pas jezdni w kierunku centrum Gdyni.
Policja zamknęła wjazd na Drogę Różową na wysokości Redłowa.
@UP wtf o.O
A skad wiecie ze to jakis konkurs ? moze zdaje na prawko ? ....
A skad wiecie ze to jakis konkurs ? moze zdaje na prawko ? ....
Napewno wykorzystają to w swojej ciężkiej pracy
Rems napisał/a:
do Azjatów nam daleko
swoją drogą to chyba był jakiś wiejski konkurs bo w Wawie niebiescy śmigają na sprzętach BMW.
Pracowałem kiedyś niedaleko i parkingu i rano widziałem jak wyjeżdżali na miasto to na parkingu rozgrzeweczka i pokazywali co umieli
Honda <3
Przecież Polska policja to kretyni i banda idiotów. Większośc ludzi na etatach się nie rozwija dalej, pobierają tą swoją miesięczną pensyjke i siedzą cicho zeby nikt nie zabrał, ale w policji i w wojsku to całkiem patologia, mam wujka w policji i starego byłego wojskowego, jednego i drugiego nie szanuje. A największe parodie w ostatnim czasie to min. Finroyal i Amber gold gdzie 2 spółki ojebały na ogromny hajs tysiące polaków.
Druga sprawa o której głośno to pruszków. Mało kto zdaje sobie sprawe że Słowik i Bolo znani bandyci będą się teraz domagali kilku milionowego odszkodowania od skarbu państwa za to że siedzieli w wiezięniu a przecież okazało się że są niewinni.
Ponadto i tak mają wyjebane bo są milionerami. W 1995 roku CBŚ rozbił największe w Polsce, Europie i prawdopodobnie na świecie laboratorium do wytwarzania amfetaminy dokładniej w Woli Karczewskiej. Oszacowano że laboratorium w ciągu godziny wytwarzało 0,5kg fety. Labolatorium działało min. od roku.
Druga sprawa że jak się już zainteresowali dragami to postanowili importować z Kolumbii no i ich jebneli wkońcu i zabrali 1190kg kokainy ze statku Jurata tylko nikt tak naprawdę nie zdaje sobie sprawy ile tych transportów do Polski wpłyneło.
A co do filmiku to przypomina mi to kurs na karte motorowerową z gimbazjum.
Druga sprawa o której głośno to pruszków. Mało kto zdaje sobie sprawe że Słowik i Bolo znani bandyci będą się teraz domagali kilku milionowego odszkodowania od skarbu państwa za to że siedzieli w wiezięniu a przecież okazało się że są niewinni.
Ponadto i tak mają wyjebane bo są milionerami. W 1995 roku CBŚ rozbił największe w Polsce, Europie i prawdopodobnie na świecie laboratorium do wytwarzania amfetaminy dokładniej w Woli Karczewskiej. Oszacowano że laboratorium w ciągu godziny wytwarzało 0,5kg fety. Labolatorium działało min. od roku.
Druga sprawa że jak się już zainteresowali dragami to postanowili importować z Kolumbii no i ich jebneli wkońcu i zabrali 1190kg kokainy ze statku Jurata tylko nikt tak naprawdę nie zdaje sobie sprawy ile tych transportów do Polski wpłyneło.
A co do filmiku to przypomina mi to kurs na karte motorowerową z gimbazjum.
Gdyby nie mundury pomyślałbym, że to plac manewrowy na kat. A ośrodka szkolenia kierowców.
facet spędza na szlifierce więcej czasu niż 90% "bajkerów" (pracuje na maszynie, a nie przy kompie czy w biedronce)
a może nie spędza? widać jaka praca...
a może nie spędza? widać jaka praca...
Tak czasami czytam, oglądam i przeraża mnie stan naszego wojska i policji. Zazwyczaj pokazywane są wpadki, ale często, gęsto jest ich tyle, że nasuwa się pytanie - co do ch. Czas naprawia błędy, ale robimy to tak wolno, że za 20 lat nadal będziemy jedynie o krok ku lepszemu. Mamy armię urzędników, 600.000 znanych, pewnie z milion ich siedzi w Polsce, a na armię i wojsko łącznie wydajemy 50 miliardów ( na samo wojsko około 20 ). Jeżeli się mylę to proszę mnie poprawić, ale z tego co pamiętam to chyba coś koło tego. W Europie mamy tak strategiczne położenie, że aż prosi się o kraj silnie zmilitaryzowany z mądrą gospodarką opartą na sprawdzonych metodach, dzięki temu moglibyśmy mieć jakieś argumenty w stosunkach zagranicznych, ale od setek lat jesteśmy ruchani na własne życzenie. Winą za ten stan możemy obarczać rząd, nasze władze, ale także i nas samych jeżeli cały czas jesteśmy za tymi samymi rządami nieudaczników. Już chyba wolałbym dyktaturę od tej zasranej demokracji na czele ze służbami specjalnymi, bo aż się nie dobrze robi. Jeżeli jestem osamotniony w moich słowach to kurwa wielka szkoda Pzdr
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów