Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a filmik rozjebał mnie na łopatki
1. niewyszkolony tuman, tu już nie można znaleźć wytłumaczenia
2. młody - bo trzeba było kogoś wystawić na pokaz "na wsi", a starym się nie chciało
Obstawiam że drugie : D
żartowałem. Każda
Kurwa standard!
A najlepsze w tym wszystkim to napinacze typu CHWDP- dostanie po ryju-zgłasza na policję, okradną go- zgłasza na policję... Jeżeli tak policji nie trawi, to może do swoich "ziomali" zaczną się zgłaszać, a nie na komisariat po każdym krzywym pierdnięciu!
A co do pana filozofa z filmu, to zapraszam go do zaprezentowania swoich umiejętności.
Tyle.
P.S.
Nie, nie pracuję w policji.
No a kamerzysta pewnie kurwa mistrzu każdej dziedziny.
Być może jest, być może nie, ale od ludzi którzy mają za obowiązek chronić nas zwykłych szarych ludzi przed tymi gorszymi, ma/mamy prawo więcej wymagać
Kumpla ojciec był kiedyś policjantem roku (nie mówię kiedy, ochrona danych osobowych), i uwierzcie mi, prawdopodobnie żaden z was nie miałby szans w prawdziwej kategorii motocykli na prawdziwym konkursie na policjanta roku, także nie pierdolcie.
Przecież Polska policja to kretyni i banda idiotów. Większośc ludzi na etatach się nie rozwija dalej, pobierają tą swoją miesięczną pensyjke i siedzą cicho zeby nikt nie zabrał, ale w policji i w wojsku to całkiem patologia, mam wujka w policji i starego byłego wojskowego, jednego i drugiego nie szanuje. A największe parodie w ostatnim czasie to min. Finroyal i Amber gold gdzie 2 spółki ojebały na ogromny hajs tysiące polaków.
Druga sprawa o której głośno to pruszków. Mało kto zdaje sobie sprawe że Słowik i Bolo znani bandyci będą się teraz domagali kilku milionowego odszkodowania od skarbu państwa za to że siedzieli w wiezięniu a przecież okazało się że są niewinni.
Ponadto i tak mają wyjebane bo są milionerami. W 1995 roku CBŚ rozbił największe w Polsce, Europie i prawdopodobnie na świecie laboratorium do wytwarzania amfetaminy dokładniej w Woli Karczewskiej. Oszacowano że laboratorium w ciągu godziny wytwarzało 0,5kg fety. Labolatorium działało min. od roku.
Machał to Krystian nie jest twoim starym? tylko jakiś były trep? i wujek w policji chłopie co ty wąchasz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów