Program prowadzony przez Krzysia Ibisza rok 1996.....wtedy Polska to był stan umysłu:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Krzychu wyglądał starzej niż teraz
ale VHS trzeszczy w tle
i ortalionowy dresik szeleści w tańcu
to były czasy
i ortalionowy dresik szeleści w tańcu
to były czasy
Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
@up
teraz się siedzi i ogląda trudne sprawy, dlaczego mam chuja w japie, sędzia anna marian...
teraz się siedzi i ogląda trudne sprawy, dlaczego mam chuja w japie, sędzia anna marian...
fajnie sie kiedys bawili,teraz tylko jakies techno,hausy i transy na dyskotekach nawet nie ma sie gdzie po pijaku nauczyc tanczyc w parze
@up głupoty prawisz we Wrocławiu znam znakomitą knajpkę z DANSINGAMI i uwierz mi, że Panowie grają rewelacyjnie i da radę się nauczyć tańczyć w parze:)
Co do Ibisza:
Nie pierdolcie każdy wie że dla Ibisz czas płynie dwa razy wolniej bo wykąpał dupę w czarodziejskim źródle
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów