Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dennissliwa napisał/a:
Te twoje opisy do filmików są z dupy...
Inwencja dennissilwy:
tytuł tematu: Stop cham 152
opis filmu; Stop cham 152
tytuł tematu: Stop cham 153
opis filmu: Stop cham 153
tytuł tematu: Stop Cham 170
opis filmu: Stop Cham 170
itd... (do sprawdzenia w profilu autora),nie pozdrawiam.
Halman napisał/a:
Inwencja dennissilwy:
Co nie zmienia faktu, że - chociaż sam wstawia c🤬jowe opisy - to jednak dennissliwa ma tu jak najbardziej rację.
Halman napisał/a:
Inwencja dennissilwy:
Widzę zapiekła dupa

czepiacie sie k🤬a :/ chcielibyscie opisow w stylu : deskorolkarz kopnięciem zostaje uczyniony w kolano po skoku z murku na ulice? czy jakos tak jak nawijał fantastico?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie