kurwa szkoda, że nie startuje w wyborach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa!!! Śmiech na sali. "On jest poszkodowany(...)ma żałobę". Jak mi umrze ktoś z rodziny to idę na prezydenta, w końcu będzie mi się to należało.
Cóż za argumenty przecudowne, "ma żałobę", jest człowiekiem "godnym" :|
gwoździem do trumny było stwierdzenie że Komunizm to państwo
gwoździem do trumny było stwierdzenie że Komunizm to państwo
Poparcie jakiegoś kandydata przez Kononowicza jest jak pocałunek śmierci.
rozmawialem dzisiaj rano z jarkiem kaczynskim byla godzina 16-ta 15-ta moze.najlepsza jest ta pęknięta 0.7 na stole za nim i glos jak Balcerek z Alternatyw po jej obaleniu
Nasz wódz ma problemy ze zdrowiem ... ;(
Ludzie, wyluzujcie.. Vomitdrinker nie znasz tego pana? Po co sie tak spinasz? Lepiej sie przez to czujesz? Wielki kurwa politolog..
Tak kurwa podnieca mnie to i wale sobie konia, wielki kurwa kozaczku
legalna EUTANAZJA !!
..."że dla komuny nie popuszcze się"...
jak on świetnie miesza historię to żaden z nas by tak nie potrafił. szacun konon.
jak on świetnie miesza historię to żaden z nas by tak nie potrafił. szacun konon.
'on powinien wygrać wybory bo on jest poszkodowany'. kurwa, aż strach pomyśleć ile osób w tym kraju pójdzie tym tropem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów